Completează formularul de înscriere!

English schoolTabără de vară pentru copii în limba engleză la Buiucani

mai 13, 2023
https://uspeh.md/wp-content/uploads/2023/05/kid-summer-itcu-dot-org-1280x960.jpg

Tabăra de vară de limba engleză din Chișinău de la școala de limbi străine "Success Academy" invită copiii cu vârsta de la 7 ani, cu orice nivel de cunoaștere al limbii engleze.

Vara – perioada vacanțelor și a relaxării pentru copii, dar de ce să nu combinăm o vacanță plăcută cu beneficiile învățării unei limbi străine?

Tabăra de vară de limba engleză din Chișinău de la școala de limbi străine „Success Academy” invită copiii cu vârsta de la 7 ani, cu orice nivel de cunoaștere al limbii engleze.

Engleză neplictisitoare la tabăra „Success Academy”

Nu este niciun secret că regula principală a predării unei limbi străine cu succes este un program variat, care ajută la menținerea motivației și a interesului copilului dumneavoastră. Copiii se plictisesc memorând reguli și gramatică; ei asimilează mult mai repede și mai ușor dacă sunt învățați într-un mod distractiv.

Lecțiile de limba engleză în tabăra de vară de la „Success Academy” se bazează pe un program care combină lecții tradiționale de limbă străină, activități creative, plimbări și jocuri în aer liber. Această abordare menține interesul, astfel încât copilul așteaptă cu nerăbdare să înceapă următoarea zi.

Scopul principal al predării este de a oferi un nivel maxim de imersiune într-o limbă engleză și de a vă motiva copilul să continue să o învețe.

Nu trebuie să vă faceți griji că va fi prea dificil pentru copilul dumneavoastră. Profesorii vă recomandă să faceți un test online înainte de a vă înscrie copilul în tabără. Testul va ajuta la determinarea nivelului de cunoaștere a limbii străine al copilului dumneavoastră, astfel încât acesta să se simtă confortabil în grupul cu care urmează să studieze.

Tabăra de limbi străine pentru copii aproape de casă

Pe parcursul celor zece zile petrecute în tabără, copiii vor învăța cel puțin 300 de cuvinte noi în limba engleză și vor învăța cum să le pună în practică. Tabăra îi va permite copilului să înceapă imediat să vorbească o limbă străină cu încredere și fără teamă, să stabilească o pronunție corectă și să-și facă noi prieteni cu care va fi interesant să comunice, inclusiv în limba engleză, chiar și după terminarea taberei.

Înscrieți-vă astăzi copilul în tabără de limbi străine la Buiucani. Învățătorii de la „Success Academy” vă garantează – nu vă veți plictisi!