Școala de limbi străine

SUCCESS ACADEMY

Despre Noi

Povestea noastră

Motto-ul nostru: Nu mai toci, începe să vorbești!

Fondarea școlii - 2013

Fondatorul școlii de limba engleză pentru copii și adulți „Success Academy” este Natalia Senatskaya. Ideea de a deschide o astfel de școală a vizitat-o prima dată în 2013, după ce a absolvit Facultatea de Limbi Străine și a început să viziteze alte țări în călătorii de afaceri în străinătate. La comunicarea cu străinii, au apărut dificultăți evidente - chiar și în ciuda cunoașterii limbii, nu a avut încredere și ușurința de comunicare, ca vorbitorii nativi. Chiar și ca specialist, părea imposibil în acel moment de a vorbi fluent engleza fără teama de a greși.
https://uspeh.md/wp-content/uploads/2020/05/natalia_6.jpg

Metoda ESL - Engleza ca a doua limbă - 2015

Engleza este una dintre cele mai simple limbi din lume. În același timp, metodele existente de învățare a limbii engleze pentru străini par a fi lungi și ineficiente și vor dura ani de zile pentru a începe să vorbească fluent în cadrul unui astfel de sistem. Simțind toate acestea pe ea însăși, Natalya Senatskaya a încercat să găsească noi metode de predare care să-i permită să dobândească cunoștințe teoretice și abilități practice de vorbire în doar câteva luni. În timp ce se află în Rusia, într-una dintre numeroasele călătorii de afaceri, Natalya află despre metoda ESL – «Engleza ca a doua limbă». În timp ce studia noua metodă, ea a aflat că a fost deja aplicată cu succes în peste 40 de țări. După ce s-a familiarizat cu rezultatele studiului limbii engleze de către acei oameni care folosesc deja metoda ESL, a apreciat toate avantajele și a decis să încerce o nouă metodă eficientă în Moldova. Natalia Senatskaya a fost prima care a început să predea limba engleză în Moldova folosind metoda ESL.
https://uspeh.md/wp-content/uploads/2020/05/natalia_7.jpg

A venit timpul pentru schimbari - 2020

Din 2013 scoala a parcurs un drum lung. Profesorii au instruit un număr mare de școlari, studenți și adulți. S-a reușit organizarea cursurilor de engleză la Chișinău: cursuri de engleză la Ciocana, deschiderea școlii de engleză la Botanica. Metoda autorului de predare a limbii engleze a ajutat multor părinți să vadă rezultatele mult așteptate ale învățării copiilor lor. Cursurile de engleză i-au ajutat pe liceeni să se pregătească pentru examene, inclusive examen TOEFL. Este cea mai moderna școală de limbi online din Chișinău. „Success Academy”a creat și a lansat cursuri online de engleza unice în martie 2020. Profesorii de engleza au ajutat și continuă să îmbunătățească abilitățile de engleză pentru școlari, studenți, angajați ai marilor corporații și cei interesați să învețe limba engleză. Vă invităm la cursuri de limba engleză la Chișinău - să vorbim engleză împreună!
https://uspeh.md/wp-content/uploads/2020/05/natalia_8.jpg

Echipa noastră

Scopul principal al muncii echipei noastre: utilizarea instrumentelor moderne și eficiente, o abordare individuală a fiecărui student, pentru a ajuta studenții să se realizeze și să aibă succes, să poată lucra liber și să comunice cu reprezentanții altor țări, fără frică și dificultăți în procesul de comunicare.
https://uspeh.md/wp-content/uploads/2020/05/natalia.jpg
Natalia Senațkaia

Director general, fondator

https://uspeh.md/wp-content/uploads/2020/05/diana.jpg
Diana Nicolaeva

Instructor/profesor superior , metodist

https://uspeh.md/wp-content/uploads/2020/05/lena.jpg
Elena Pereverzeva

director financiar, instructor și profesor superior

https://uspeh.md/wp-content/uploads/2020/05/mariana.jpg
Mariana Cazacu

Profesor de limbă engleză

https://uspeh.md/wp-content/uploads/2023/09/1-e1694785001913.jpg
Adelina Costin

Profesor de limbă engleză

https://uspeh.md/wp-content/uploads/2023/09/z-e1694784849364.jpg
Elena Olivschi

Profesor de limbă engleză

https://uspeh.md/wp-content/uploads/2023/09/1-1-e1694784930615.jpg
Diana Căpăţînă

Profesor de limbă engleză

https://uspeh.md/wp-content/uploads/2023/09/1-2.jpg
Neli Postica

Profesor de limbă română

https://uspeh.md/wp-content/uploads/2023/09/1-3-e1694785242953.jpg
Mihaela Țurcan

Profesor de limbă română

https://uspeh.md/wp-content/uploads/2023/09/1-4-e1694785281891.jpg
Carina Bou

Profesor de limbă română

https://uspeh.md/wp-content/uploads/2023/09/1-5-e1694785330623.jpg
Alexandra Iurovscaia

Profesor de limbă germană

Avantajele noastre

METODA ESL

Metoda ESL (engleza ca a doua limbă) este principalul avantaj al programului nostru de instruire. Datorită acestei metode, am ajutat sute de oameni să învețe engleza în doar câteva luni. Metoda permite de a incepe un antrenament eficient de la zero pentru începători sau de a îmbunătăți abilitățile pentru cei care au deja cunoștințe și abilități, inclusiv engleza conversationala. Cei care și-au finalizat deja pregătirea la «Success Academy» afirma că au putut vorbi engleza cu încredere și corect numai după ce au terminat cursurile noastre. Dacă credeți că nu aveți nicio șansă să învățați limba engleză, să o vorbiți fluent, vă așteptăm la „Success Academy” la cursuri de Engleza Chisinau!

LOCAȚIA

Încercăm întotdeauna să facem procesul de instruire cât mai convenabil și accesibil. Cinci centre de învățare a limbii engleze, germane și române din Chișinău sunt disponibile pentru studenții noștri. Dacă din anumite motive nu puteți participa fizic la lecții într-unul din centrele noastre, puteți participa la cursuri de engleza online Chisinau. Școala de limba engleză „Success Academy” este o școală progresivă, modernă, care oferă elevilor săi cele mai noi și mai utile soluții pentru învățarea limbii engleze! Alăturați-vă și învățați limba engleză eficient într-un loc convenabil pentru dvs. și la momentul potrivit.

CURSURI PENTRU COPII

Metodologia noastră proprie de predare nu îi va lăsa pe copii să se plictisească în lecțiile de engleză. Pentru copii, am dezvoltat special metode de prezentare a informațiilor pentru asimilarea lor eficientă și rapidă. După ce v-ați inscris copilul la «Success Academy», veți vedea în curând succesul copilului dvs. în învățarea limbii engleze. Sunați și înscrieți-vă pentru lectii in grup sau lectii individuale!

ENGLEZĂ CORPORATIVĂ

Unul dintre secretele unei afaceri de succes este stabilirea de noi conexiuni, atragerea cât mai multor investitori și încheierea unor contracte mari. Cu toate acestea, pentru multe companii, acest lucru pare a fi imposibil din cauza lipsei de specialiști care ar putea efectua tranzacții cu parteneri străini. Școala noastră de limba engleză din Chișinău „Success Academy” oferă studierea englezei corporative în cursuri pentru începători, cursuri de engleza pentru adulți, care pot fi organizate direct la biroul companiei sau prin cursuri de engleza online. Cunoașterea limbii engleze este întotdeauna un avantaj care vă va permite dvs. și colegilor dvs. să fiți cu un pas înaintea concurentilor.

PROGRAM FLEXIBIL

Când am dezvoltat programe de instruire, am ținut cont de faptul că mulți dintre studenții noștri au nevoie de lecții în momente complet diferite. În acest scop, am creat cursuri de engleza online Chisinau care ne permit să oferim studenților «Success Academy» mai mult timp și oportunități de a studia limba engleză.

ABORDARE PERSONALIZATĂ

Toți elevii care aplică la școala noastră de engleză au un nivel diferit de cunoștințe. Avem o abordare individuală a fiecărui student, tehnica efectiva, selectăm programe individuale de formare, ținând cont de nivelul de cunoștințe și de perioada de studiu. Efectuarea testului pentru aprecierea cunostintelor ne permite să evaluăm cunoștințele elevului, care pot fi transmise și pe site-ul nostru web și să primim informații detaliate despre rezultatele testului, lăsând numărul dvs. de telefon și adresa de e-mail.

Avantajele noastre

METODA ESL

Metoda ESL (engleza ca a doua limbă) este principalul avantaj al programului nostru de instruire. Datorită acestei metode, am ajutat sute de oameni să învețe engleza în doar câteva luni. Metoda permite de a incepe un antrenament eficient de la zero pentru începători sau de a îmbunătăți abilitățile pentru cei care au deja cunoștințe și abilități, inclusiv engleza conversationala. Cei care și-au finalizat deja pregătirea la «Success Academy» afirma că au putut vorbi engleza cu încredere și corect numai după ce au terminat cursurile noastre. Dacă credeți că nu aveți nicio șansă să învățați limba engleză, să o vorbiți fluent, vă așteptăm la „Success Academy” la cursuri de Engleza Chisinau pentru a vedea împreună opusul.

LOCAȚIA

Încercăm întotdeauna să facem procesul de instruire cât mai convenabil și accesibil. Cinci centre de învățare a limbii engleze, germane și române din Chișinău sunt disponibile pentru studenții noștri. Dacă din anumite motive nu puteți participa fizic la lecții într-unul din centrele noastre, puteți participa la cursuri de engleza online Chisinau. Școala de limba engleză „Success Academy” este o școală progresivă, modernă, care oferă elevilor săi cele mai noi și mai utile soluții pentru învățarea limbii engleze! Alăturați-vă și învățați limba engleză eficient într-un loc convenabil pentru dvs. și la momentul potrivit.

CURSURI PENTRU COPII

Metodologia noastră proprie de predare nu îi va lăsa pe copii să se plictisească în lecțiile de engleză. Pentru copii, am dezvoltat special metode de prezentare a informațiilor pentru asimilarea lor eficientă și rapidă. După ce v-ați inscris copilul la «Success Academy», veți vedea în curând succesul copilului dvs. în învățarea limbii engleze. Sunați și înscrieți-vă pentru lectii in grup sau lectii individuale!Metodologia noastră proprie de predare nu îi va lăsa pe copii să se plictisească în lecțiile de engleză. Pentru copii, am dezvoltat special metode de prezentare a informațiilor pentru asimilarea lor eficientă și rapidă. După ce v-ați inscris copilul la «Success Academy», veți vedea în curând succesul copilului dvs. în învățarea limbii engleze. Sunați și înscrieți-vă pentru lectii in grup sau lectii individuale!

ENGLEZĂ CORPORATIVĂ

Unul dintre secretele unei afaceri de succes este stabilirea de noi conexiuni, atragerea cât mai multor investitori și încheierea unor contracte mari. Cu toate acestea, pentru multe companii, acest lucru pare a fi imposibil din cauza lipsei de specialiști care ar putea efectua tranzacții cu parteneri străini. Școala noastră de limba engleză din Chișinău „Success Academy” oferă studierea englezei corporative în cursuri pentru începători, cursuri de engleza pentru adulți, care pot fi organizate direct la biroul companiei sau prin cursuri de engleza online. Cunoașterea limbii engleze este întotdeauna un avantaj care vă va permite dvs. și colegilor dvs. să fiți cu un pas înaintea concurentilor.

PROGRAM FLEXIBIL

Când am dezvoltat programe de instruire, am ținut cont de faptul că mulți dintre studenții noștri au nevoie de lecții în momente complet diferite. În acest scop, am creat cursuri de engleza online Chisinau care ne permit să oferim studenților «Success Academy» mai mult timp și oportunități de a studia limba engleză.

ABORDARE PERSONALIZATĂ

Toți elevii care aplică la școala noastră de engleză au un nivel diferit de cunoștințe. Avem o abordare individuală a fiecărui student, tehnica efectiva, selectăm programe individuale de formare, ținând cont de nivelul de cunoștințe și de perioada de studiu. Efectuarea testului pentru aprecierea cunostintelor ne permite să evaluăm cunoștințele elevului, care pot fi transmise și pe site-ul nostru web și să primim informații detaliate despre rezultatele testului, lăsând numărul dvs. de telefon și adresa de e-mail.

Vezi detalii!

Vezi detalii!

https://uspeh.md/wp-content/uploads/2019/05/quote_sign_gray.png

Понравилось обучение , интересный подход и методика помогают в скором времени заговорить на английском.

https://uspeh.md/wp-content/uploads/2020/05/photo_2020-05-22_20-29-38.jpg
Даня Мещанов
Student

Курсы отличные! Хожу с удовольствием. На всех занятиях все очень доступно и понятно. Чувствуется хороший результат.

https://uspeh.md/wp-content/uploads/2020/05/photo_2020-05-22_20-29-53.jpg
Куся Капустина
Student

Отличная школа! Уникальный метод! Лучшие учителя! Дружеская атмосфера на занятиях! Выпускники этой школы – уверенные в себе люди свободно разговаривающие на Английском языке!!!

https://uspeh.md/wp-content/uploads/2020/05/photo_2020-05-22_20-29-19.jpg
Julia Silina
Student

Забудьте чему вас учили в школе, это не про „Академию успеха”, тут своеобразная метода, потрясающий коллектив,все объяснят, найдут подход, рассказывать смысла нет, нужно пробовать!

https://uspeh.md/wp-content/uploads/2020/05/photo_2020-05-22_20-30-04.jpg
Саня Инф
Student
Te muți în Germania, dar încă nu ai învățat germana?

Te muți în Germania, dar încă nu ai învățat germana?

Te vom ajuta să vorbești germana cât mai repede posibil.
Vacanță de vară în stil englezesc Reducere 20% până pe 5 mai și 10% până pe 25 mai

Vacanță de vară în stil englezesc Reducere 20% până pe 5 mai și 10% până pe 25 mai

🚀 Lansăm o tabără de vară în stil englezesc, unde le va fi atât de interesant și util, încât nu vor avea nici gând, nici chef să intre în telefon!
Success Academy vă invită copii la: 🧒Grupuri de dezvoltare timpurie 3-5 ani 🕵️Pregătire pentru școală 5-7 ani

Success Academy vă invită copii la: 🧒Grupuri de dezvoltare timpurie 3-5 ani 🕵️Pregătire pentru școală 5-7 ani

Folosim numai tehnici eficiente,testate ,care au fost folosite timp de 20 de ani în 40 de țări.
Mituri despre învățarea limbii engleze în grupurile de dezvoltare timpurie din Chișinău

Mituri despre învățarea limbii engleze în grupurile de dezvoltare timpurie din Chișinău

Vă puteți continua studiile în cadrul cursurilor de pregătire pentru școală (pentru copii cu vârste cuprinse între 5 și 7 ani). Programul include, de asemenea, matematică, limba română și artă.

Vreau detaliile

Completați formularul și vă vom răspunde la întrebări

  Pentru prelucrarea informatiilor, consimtământul dvs. cu nostru Politica de Confidentialitate

  Vreau detaliile

  Completați formularul și vă vom răspunde la întrebări

   Pentru prelucrarea informatiilor, consimtământul dvs. cu nostru Politica de Confidentialitate

   Va asteptam!

   Ciocana
   bd. Mircea cel Bătrân 11,
   Botanică
   str. Cuza Vodă 30/1
   Buiucani
   bd. Alba-Iulia 75
   Centru
   Al. Mateevici 27/1
   Rîșcani
   str. Bogdan Voievod 1/2
   Ln - Vi:
   10:00 - 21:00
   +373 682 34 040
   successacademymd@gmail.com
   REȚEA SOCIALE

   Va asteptam!

   Ciocana
   bd. Mircea cel Bătrân 11,
   Botanică
   str. Cuza Vodă 30/1
   Buiucani
   bd. Alba-Iulia 75
   Centru
   Al. Mateevici 27/1
   Rîșcani
   str. Bogdan Voievod 1/2
   Ln - Vi: 10:00 - 19:00
   +373 682 34 040
   successacademymd@gmail.com
   REȚEA SOCIALE
   https://uspeh.md/wp-content/uploads/2020/05/three-persons-sitting-on-the-stairs-talking-with-each-other-1438072-e1590337718956.jpg

   ADRESA NOASTRĂCiocana

   Scoala de limba engleza
   «SUCCES ACADEMY»
   bd. Mircea cel Bătrân 11/6
   Ln - Vi: 10:00 - 21:00
   https://uspeh.md/wp-content/uploads/2020/05/bruce-mars-jpg-e1590337770354.jpg

   ADRESA NOASTRĂBotanica

   Scoala de limba engleza
   «SUCCES ACADEMY»
   str. Cuza Vodă 30/1
   Ln - Vi: 10:00 - 21:00