Completează formularul de înscriere!

English schoolUnde să-ți trimiți copilul în această vară: tabără de limba engleză la Botanica

mai 13, 2023
https://uspeh.md/wp-content/uploads/2023/05/summervacation.jpg

O tabără de vară cu predare în limba engleză de la școala de limbi străine „Success Academy” este o modalitate excelentă pentru copilul dumneavoastră de a se bucura de vacanța de vară.

Fiecare copil, și cu atât mai mult un adolescent, își dorește să aibă o vară plină de experiențe și de amintiri care să rămână în memorie.

O tabără de vară cu predare în limba engleză de la școala de limbi străine „Success Academy” este o modalitate excelentă pentru copilul dumneavoastră de a se bucura de vacanța de vară. Tabăra îl va ajuta să se pregătească pentru noul an școlar, să își îmbunătățească cunoștințele de limba engleză, să se distreze, să învețe ceva nou și să-și facă noi prieteni.

Limba engleză fără incertitudine

Adesea, învățarea limbii engleze la școală nu oferă copilului competențele necesare pentru o comunicare „reală”. Ca urmare, chiar și după mai mulți ani de învățare regulată a limbii, copiii se simt nesiguri în conversațiile de zi cu zi, incapabili sau jenați să se exprime.

La tabără de limbi străine pentru adolescenții de la școala de engleză „Success Academy” se concentrează pe dezvoltarea abilităților de comunicare. Indiferent dacă copilul dvs. are cunoștințe de bază sau abia începe să învețe o nouă limbă, acesta va începe să o vorbească imediat. Pentru a-i motiva pe copii să comunice în mod activ, grupul este format din copii cu aproximativ același nivel de limbă, astfel încât copilul dumneavoastră să se simtă confortabil.

Tura în tabără durează 10 zile. În acest timp, copiii:

  • vor învăța cel puțin 300 de cuvinte în limba engleză și își vor pune cunoștințele în practică;
  • vor îmbunătăți pronunția;
  • vor scăpa de frica de a vorbi în limba engleză și vor fi motivați să continue să învețe limba;
  • vor cunoaște alți participanți care învață limba engleză și vor învăța să lucreze în echipă;
  • vor participa la jocuri și vor îndeplini sarcini interesante și creative;
  • vor merge în excursii, vor participa la activități tematice și vor lua parte la adevărate experimente științifice (școala de fotografie, școala de bune maniere, școala de supraviețuire).

Ce fel de tabără de vară poate fi fără aer curat și ieșiri? Cea mai mare parte a programului taberei se desfășoară în aer liber: în parcuri și la terenurile de joacă. Copiii nu numai că vor dobândi noi cunoștințe, dar se vor încărca cu emoții pozitive și își vor îmbunătăți sănătatea.

Tabăra de engleză pentru copii „Success Academy” vă așteaptă!