Completează formularul de înscriere!

Cursuri de limba germanăCursuri de germană Chișinău: cum să înveți limba de la zero

martie 15, 2023
https://uspeh.md/wp-content/uploads/2023/03/06621.png

Înscrieți-vă copilul la un curs de germană (Chișinău) la filialele „ Success Academy” din sectoarele: Buiucani, Ciocana, Centru sau Botanica.

Învățarea unei limbi străine de la zero este un proces interesant, care necesită mult timp și perseverență, iar limba germană nu face excepție. Chiar și un adult se poate plictisi la un moment dat, ce să mai vorbim de un copil. Iată câteva sfaturi utile de la profesorii de germană pentru copii (Chișinău).

Recomandările vor ajuta să nu rămâneți la începutul drumului și să faceți învățarea limbii germane cât mai interesantă, astfel încât să așteptați cu nerăbdare următoarea lecție, atât dumneavoastră, cât și copilul dumneavoastră.

  1. Învățați prin îndeplinirea sarcinilor de zi cu zi. Nu este necesar să forțați copilul să învețe 50 de cuvinte sau să învețe reguli în fiecare zi, există și alte opțiuni. Gătiți după rețete în limba germană, ascultați podcast-uri în limba germană, urmăriți videoclipuri, desene animate.
  2. Ascultați muzică și cântați în germană. Doar practica vă va ajuta să obțineți o pronunție bună, iar cântecele sunt, de asemenea, o modalitate de a îmbunătăți vocabularul.
  3. Citiți articole, cărți, reviste despre călătorii, aventuri și știri despre actorii dvs. preferați – toate sunt disponibile în limba germană.
  4. Vizionați filme și desene animate subtitrate în germană sau, mai bine, fără subtitrare. Lăsați copilul să se obișnuiască să audă informații – acest lucru îl va ajuta la comunicarea orală.
  5. Exersați abilitățile conversaționale. Există multe grupuri de învățare a limbii germane pe internet, care practică adesea întâlniri online.
  6. Nu lipsiți de la lecții. Dacă copilul dumneavoastră dorește să învețe limba în mod serios, de exemplu pentru a se muta în Germania sau pentru a merge la universitate în Germania, studiul individual nu va fi suficient.

Cursuri de germană pentru copii în Chișinău

Cursurile de germană în Chișinău la școala „Success Academy” sunt destinate copiilor care învață limba de la zero. Lecțiile în grupuri mici cu un profesor vă pot ajuta să vorbiți o limbă străină rapid și fără teamă. Cursul se bazează pe metoda ESL – „germana ca a doua limbă maternă”. Avantajul metodei este practica conversațională intensivă încă de la primele lecții și are ca scop învățarea rapidă a limbii.

La început, elevii au ocazia de a se familiariza cu cele mai comune construcții conversaționale. Apoi, prin îmbogățirea vocabularului, discursul devine mai complex și mai bogat.

Înscrieți-vă copilul la un curs de germană (Chișinău) la filialele „ Success Academy” din sectoarele: Buiucani, Ciocana, Centru sau Botanica.