Completează formularul de înscriere!

Cursuri de limba românăȘcoala de lingvistică cu experiență – Cursuri de limba română pentru copii în Chișinău

septembrie 8, 2023
https://uspeh.md/wp-content/uploads/2023/09/Fac-de-Litere-Summer-School.webp

Aduceți copilul dumneavoastră la una dintre școlile Success Academy din Chișinău sau înscrieți-l la cursurile de limba română online și acesta va vorbi cu plăcere limba română încă de la prima lecție.

Republica Moldova este un stat multinațional în care se vorbesc și alte limbi în afară de română. Prin urmare, nu este neobișnuit ca un copil născut într-un mediu vorbitor de limbă străină să nu cunoască limba de stat și să întâmpine dificultăți la școală și în comunicare.  În ajutorul acestor copii și al părinților lor pot veni cursurile de limba română și profesorii de limba română din Chișinău.

Ce să alegeți pentru o învățare mai eficientă: o școală sau un profesor particular? Profesorii de la Success Academy vorbesc despre avantajele predării copiilor într-o școală de limbi străine.

Experiența

Școala de limbi străine înseamnă profesori cu înaltă calificare și experiență, precum și metode de predare eficiente, concepute pentru un anumit nivel de cunoștințe lingvistice și pentru vârsta copilului.

 Un profesor individual este întotdeauna un element de încredere. Nu este suficient să fii vorbitor nativ de limba română pentru a o preda unei alte persoane. Pronunțarea incorectă sau greșelile „predate” unui copil de către un profesor individual pot îngreuna semnificativ învățarea ulterioară.

Economie

Lecțiile în grup sunt mai ieftine decât cele efectuate cu un profesor individual.

Imersiune firească în acest mediu

Un adult care se înscrie la un curs de limba română are, de obicei, o idee clară a scopului învățării încă de la început. În cazul unui copil, motivația este curiozitatea. Într-o școală de limbi străine, imersiunea în mediul lingvistic se face în așa fel încât copilul să fie mereu interesat: prin jocuri, cântece, desene animate. Adesea, tutorii se bazează doar pe manualul școlar. Pentru a analiza reputația cursurilor de limba română din Chișinău, puteți găsi cu ușurință recenzii ale foștilor studenți pe Google.

Comunicare

Dacă la lecțiile particulare un copil ascultă doar profesorul, la școală va auzi atât profesorul, cât și pe colegii săi. Acest lucru antrenează imediat abilitatea de a asculta vorbirea în direct și, în același timp, ajută la eliminarea fricii de a vorbi.

Școala de limbi străine Success Academy înseamnă profesori cu experiență și metode verificate de predare a limbilor străine. Aduceți copilul dumneavoastră la una dintre școlile Success Academy din Chișinău sau înscrieți-l la cursurile de limba română online și acesta va vorbi cu plăcere limba română încă de la prima lecție.