Completează formularul de înscriere!

English schoolÎnvățăm engleza cu plăcere – cursuri pentru copii în sectorul Râșcani

septembrie 8, 2023
https://uspeh.md/wp-content/uploads/2023/09/English-Course.png

Cursuri de limba engleză în Chișinău (Rîșcani) de la "Success Academy" - este vorba de profesori cu experiență și o metodă de predare a unei limbi străine testată în timp, succesul căreia este recunoscut la nivel mondial.

Astăzi este greu de găsit o persoană care să considere că învățarea unei limbi străine este o pierdere de timp. Din ce în ce mai des părinții își trimit copiii la cursuri de limba engleză. Și ce dezamăgire este atunci când un copil spune că nu mai vrea să studieze. Părinții înșiși sunt adesea de vină pentru această reticență. Școala Success Academy vă invită la cursuri de engleză pentru copii în sectorul Râșcani și vă spune cum să vă ajutați copilul să iubească o limbă străină.

Cursuri de engleză în sectorul Râșcani – stabilirea obiectivelor corecte

Adesea, părinții spun: „Vei învăța limba engleză, vei deveni un manager de top, vei lucra în străinătate”. Dar aceste obiective sunt înțelese de adult, nu de copil. Spuneți-i despre faptul că va fi posibil să se uite la desene animate captivante, să meargă la rude din altă țară, să învețe despre ce cântă interpretul preferat, să își găsească noi prieteni.

Motivație

Nu vă intimidați copilul: „Dacă nu te descurci bine la școală, nu vei primi un loc de muncă”. Concentrați-vă întotdeauna pe succes. Încurajați-vă copilul, dați-i încredere în el însuși. Lăsați copilul să simtă sprijinul celor mai apropiați de el.

Lucrați asupra greșelilor

Nu-i cereți copilului dumneavoastră să memoreze instantaneu cuvinte noi și să fie perfect. Nu-l comparați cu alți copii: „Băiatul acela din grup știe engleza mai bine decât tine, este un băiat deștept.”

A făcut o greșeală, a învățat prost lecția? Încercați să înțelegeți de ce s-a întâmplat. Lucrați la greșelile dumneavoastră, amintiți-vă de succesele din trecut și treceți la altele noi!

Interesul părinților

Aveți grijă ce spuneți despre limba străină. Dacă familia spune: „M-am descurcat bine fără engleză”, copilul își va aminti acest lucru. Arătați-vă interesul față de ceea ce face copilul, întrebați-l ce a făcut în clasă, aflați dacă au existat dificultăți, lăudați succesele.

Alegerea unei școli

Alegeți în mod responsabil școala și profesorul. Cursuri de limba engleză în Chișinău (Rîșcani) de la „Success Academy” – este vorba de profesori cu experiență și o metodă de predare a unei limbi străine testată în timp, succesul căreia este recunoscut la nivel mondial.