Completează formularul de înscriere!

Cursuri de limba germanăȘcoala de limbi străine din sectorul Râșcani – învățarea limbii germane

septembrie 8, 2023
https://uspeh.md/wp-content/uploads/2023/09/Chalk-Board-learn-english-600x338-1.webp

Școala de limbi străine Success Academy oferă cursuri de limba germană pentru adulți și copii în sectorul Râșcani, direct la școală sau în format online.

Germana este una dintre cele mai dificile limbi din lume. Este destul de ușor să o vorbiți, dar este nevoie de timp și efort pentru a stăpâni cu adevărat această limbă frumoasă. Mulți studenți care participă la cursurile de germană din sectorul Râșcani înțeleg perfect când li se vorbește, dar de multe ori le este greu să se exprime.

Câte cuvinte trebuie să învățați pentru a vorbi bine în germană?

  • Dacă știți 500 de cuvinte, veți putea să mergeți la cumpărături și să cereți ajutor, să obțineți o adresă și să vorbiți despre ceea ce faceți. Acesta este nivelul de bază A1, care, cu toate acestea, vă permite deja să vorbiți germana.
  • Cu 1000 de cuvinte, veți putea comunica cu un vorbitor nativ pe teme cotidiene, veți putea citi literatură germană adaptată și veți putea discuta despre cărțile și filmele dumneavoastră preferate. Acest nivel acoperă aproximativ 70% din vocabularul cotidian.
  • 2000 de cuvinte reprezintă un nivel mediu de competență care vă va permite să citiți cărți neadaptate, să vizionați filme într-o limbă străină și să discutați subiecte mai abstracte, cum ar fi știrile și politica.
  • 4000 de cuvinte este un nivel la care vă veți simți confortabil aproape oriunde, de la aeroport până la magazinul de electrocasnice. La acest nivel, literatura științifică, tehnică devine accesibilă.
  • 8000 de cuvinte – un nivel ridicat de germană C2. Cu un astfel de vocabular puteți trăi în Germania, puteți comunica pe orice subiect și puteți studia la universitate.

Pe lângă vocabularul general, este posibil să aveți nevoie și de o germană specializată. Cursurile mai avansate, de exemplu, dacă doriți să obțineți un loc de muncă într-o companie germană.

Cursurile de germană din sectorul Râșcani de la „Success Academy” vă vor permite să atingeți nivelul necesar de limbă germană și să o vorbiți încă de la prima lecție.

Școala de limbi străine Success Academy oferă cursuri de limba germană pentru adulți și copii în sectorul Râșcani, direct la școală sau în format online. Cursurile au ca scop dezvoltarea abilităților conversaționale pentru a vă simți confortabil în viața de zi cu zi.