Completează formularul de înscriere!

English schoolNe distrăm învățând engleza la lecțiile online în Chișinău!

septembrie 8, 2023
https://uspeh.md/wp-content/uploads/2023/09/learn-english-as-a-foreign-language-1024x683-1.jpg

Școala de limba engleză "Success Academy" vă va ajuta în acest sens! Înscrieți-vă la un curs, începeți să învățați limba și, pas cu pas, urmați-vă visul. Vă așteptăm cu drag la curs și vă dorim succes la studii!

La școala Success Academy, învățarea limbilor străine este cât se poate de confortabilă și eficientă, într-o atmosferă prietenoasă și încurajatoare. Acest lucru le permite studenților să înceapă să vorbească engleza cât mai repede.

Școala oferă cursuri în săli de clasă modern echipate, precum și cursuri de engleză, română și germană online cu profesori calificați. Cursurile sunt disponibile atât pentru vârsta școlară primară, cât și pentru adulți.

În lumea modernă, cursurile de limbi străine cu învățare online sunt deosebit de actuale. Cursurile online economisesc timp și bani, reprezintă o oportunitate de a participa la lecții într-un ritm convenabil și de oriunde din lume. Este suficient să aveți acces la internet.

Școala Academy of Success oferă cursuri online de engleză, pornind de la zero, folosind metodologia de predare a limbii engleze ca a doua limbă. Cu ajutorul metodologiei ESL, școala a ajutat mai mult de 3 mii de studenți să vorbească fluent limba engleză și chiar să înceapă să gândească în această limbă. Cea mai mare parte a lecției este dedicată practicii de vorbire.

Înscrierea la un curs practic de engleză online vă va deschide noi abilități și vă va oferi un cerc social interesant.  Cursul intensiv de engleză online este mai potrivit pentru cei care stăpânesc deja nivelul de bază și au nevoie să își perfecționeze abilitățile.

Un studiu realizat în 2017 de Universitatea din California a demonstrat că, pe lângă faptul că îmbunătățește competențele lingvistice, învățarea unei limbi străine crește productivitatea, ingeniozitatea și îmbunătățește memoria de lucru.

Cursurile de engleză conform metodologiei ESL vă vor ajuta să dobândiți experiență practică în limba engleză vorbită, să dezvoltați o pronunție fluentă și o înțelegere auditivă.

Astăzi, învățarea limbii engleze este cea mai bună investiție pe care o puteți face pentru un viitor de succes.

Școala de limba engleză „Success Academy” vă va ajuta în acest sens! Înscrieți-vă la un curs, începeți să învățați limba și, pas cu pas, urmați-vă visul. Vă așteptăm cu drag la curs și vă dorim succes la studii!