Completează formularul de înscriere!

English schoolPentru orice vârstă, puteți alege abordarea corectă în învățarea limbii engleze, iar metoda ESL vă va permite să faceți acest lucru la un nivel avansat

septembrie 27, 2021
https://uspeh.md/wp-content/uploads/2021/09/204-1280x853.jpg

Engleza pentru copii În ziua de astăzi, părinții îngrijorați își trimit copiii la cursuri de engleză încă de la vârsta fragedă, unde în formatul unui joc copiii sunt atrași rapid în procesul de învățare. Opiniile cu privire la întrebarea la ce vârstă trebuie să trimită un copil să învețe o limbă străină sunt destul de...

Engleza pentru copii

În ziua de astăzi, părinții îngrijorați își trimit copiii la cursuri de engleză încă de la vârsta fragedă, unde în formatul unui joc copiii sunt atrași rapid în procesul de învățare. Opiniile cu privire la întrebarea la ce vârstă trebuie să trimită un copil să învețe o limbă străină sunt destul de contradictorii. Cineva consideră că vârsta de doi ani este optimă, în timp ce alții aduc nu mai devreme de 7 ani. Specialiștii de la cursuri de engleză pentru copii în Chișinău, sectorul Botanica și de la cursuri de engleză pentru copii în Chișinău, sectorul Buiucani consideră că totul depinde de dezvoltarea individuală a copilului.

Dar într-un fel sau altul, învățarea timpurie a limbilor este acum relevantă. Familiarizarea anterioară cu o nouă limbă la cursuri de engleză pentru copii în Chișinău, sectorul Botanica și la cursuri de engleză pentru copii în Chișinău, sectorul Ciocana va face mai ușoară învățarea acesteia în viitor. Un aspect important este absența unei bariere lingvistice, deoarece copiii sunt mai îndrăzneți și nu se tem atât de mult să vorbească și să comită greșeli, spre deosebire de adulți, iar prin corectarea lor în timp și subliniind neajunsurile, puteți forma pronunțarea și perceperea corectă a limbii. Apropo, dacă copilul  dvs. totuși suferă din cauza acestei bariere, puteți adresa la cursuri de engleză pentru copii în Chișinău, sectorul Ciocana și la cursuri de engleză pentru copii în Chișinău, sectorul Buiucani.

Mulți oameni cred că, la o vârstă fragedă, capacitățile memoriei copiilor sunt mai bune decât cele ale adulților, deoarece copiii învață lumea și asimilează o mulțime de informații noi și studierea lucrurilor noi pentru acestora va fi un beneficiu. De asemenea, unii experți consideră că abilitățile onomatopeice ale copiilor sunt la un nivel înalt, astfel încât pronunțarea va fi stăpânită suficient de repede. Specialiștii de la cursuri de engleză pentru copii în Chișinău, sectorul Ciocana sunt de acord cu această părere. Dar există o anumită nuanță – predarea fiecărui copil este o poveste separată.

Învățătorii de la cursuri de engleză pentru copii în Chișinău, sectorul Botanica și de la cursuri de engleză pentru copii în Chișinău, sectorul Ciocana știu cum să vorbească cu copilul dvs. într-o limbă comună. De exemplu, pentru copii foarte mici (până la 4 ani), ca a consolida ceea ce au învățat, este nevoie de un mediu lingvistic, adică să audă în mod constant engleza de la alții și să o practice. În caz contrar, instruirea nu va da rezultate. Crearea unei anumite atmosfere și stări de spirit pentru copii este o măsură necesară pentru o asociere pozitivă cu cursurile de engleză. Pentru un copil de 7 ani este cu siguranță mai ușor de realizat acest lucru decât pentru un copil de 3 ani. În orice caz, alegerea revine părinților.

Studenții maturi

Mulți oameni consideră că există limitări pentru învățarea limbilor străine și vârsta poate să devină un factor negativ. Specialiștii de la cursuri de Engleză în Chișinău nu cred în asta. „Am deja 40 de ani și nu pot să studiez limba engleză” –această scuză o puteți auzi des în rândul oamenilor maturi. Este o amăgire! Nu există o anumită limită. Învățătorii de la cursuri de Engleză în Chișinău consideră că motivația și dorința sunt cheile care deschid ușa către lumea cunoașterii. Desigur, alegerea unei școli cu profesori competenți de asemenea joacă un rol esențial. Trebuie să găsiți un mentor care poate pune o bază solidă pentru continuarea studierii limbii engleze. La cursuri de Engleză în Chișinău veți găsi asemenea specialist. Și desigur, aveți nevoie de frecventarea cursurilor regulat, practica constantă și complicația treptată a materialului care o să vă permită să evitați stresul.

Școala de limba engleză „Success Academy” vă va ajuta Amplasarea centrelor școlii de limbă engleză cu cursuri pentru copii și adulți în asemenea sectoare în Chișinău, precum Botanica, Ciocani și Buiucani face viața mai ușoară și face posibil să mergi la lecții lângă casa ta, economisești energie și timp, fără să-i irosesc pe drum. Există, de asemenea, cursuri de engleză online în Chișinău cu predarea lecțiilor la distanță de diferite niveluri și pentru orice vârstă. Specialiștii școlii elaborează un plan individual și selectează o abordare pentru fiecare elev aparte, indiferent dacă este vorba de lecții în grup sau individuale.

În toate cazurile, profesorii de la cursuri de Engleză în Chișinău se folosește metoda ESL, unde instruirea se desfășoară într-un mod natural, cu scopul de a aplica cunoștințe fără limite și frică în timpul conversației. Spre deosebire de metodele tradiționale, metoda ESL (Buiucani), utilizată la cursuri de engleză online în Chișinău, nu pune pe prim-plan studierea nuanțelor gramaticale, al trăsăturilor și al unei cantități mari de teorie. Toate acestea au loc numai după consolidarea abilităților de a vorbi și a înțelege vorbirea în limba engleză. Metoda ESL, care se folosește la cursuri de Engleză în Chișinău, presupune o mulțime de clase practice, comunicare live, un format simplu pentru prezentarea informațiilor, exersarea și consolidarea cunoștințelor, precum și disponibilitatea predării limbii engleze. Toate acestea duc la rezultate formidabile.