Completează formularul de înscriere!

English schoolCunoașterea limbii engleze înseamnă noi oportunități și orizonturi deschise

septembrie 27, 2021
https://uspeh.md/wp-content/uploads/2021/09/207.jpg

Orașul Chișinău și oportunități Cunoașterea limbii engleze crește aproape întotdeauna șansele dvs. de a obține un loc de muncă bun într-o companie internațională sau de a câștiga un concurs pentru o poziție de prestigiu. Engleza este limba de afaceri, dominantă în multe țări. În ce moment cunoașterea limbii engleze a devenit un lucru important pentru...

Orașul Chișinău și oportunități

Cunoașterea limbii engleze crește aproape întotdeauna șansele dvs. de a obține un loc de muncă bun într-o companie internațională sau de a câștiga un concurs pentru o poziție de prestigiu. Engleza este limba de afaceri, dominantă în multe țări. În ce moment cunoașterea limbii engleze a devenit un lucru important pentru asemenea oraș, precum Chișinăul? Vrem să spunem că acest lucru mereu a fost semnifictiv. Astăzi, cunoașterea limbii străine a devenit mai relevantă și mai necesară, având în vedere dezvoltarea rapidă a țării, în special a capitalei, creșterea nivelului de trai și a nivelului de educație al populației. Acum, este important să fim în centrul evenimentelor, să urmărim mass-media din străinătate și să menținem comunicarea internațională.

Cu metoda ESL, utilizată la cursuri de engleză la Botanica, toate visurile au devenit realitatea. Aceste lucruri nu numai ne permite să rămânem la o funcție înaltă, ci ajută să aflăm mai multe despre diferite locuri, culturi și stiluri de viață ale altor popoare și să stabilim cu aceștia legătură. Cu cât ești mai profesionist, cu atât te poți exprima mai bine. Cum să devii un profesionist? Aceasta e o întrebare corectă. Deveniți parte a unei echipe numeroase la cursuri de engleză pentru adulți, copii sau începători la școala «Success Academy» și faceți cunoștință cu metoda ESL. Specialiștii de la cursuri de engleză la Ciocana și de la cursuri de engleză la Botanica care folosesc metoda ESL sunt de părere că ignorarea limbilor străine ne limitează capacitățile și posibilitățile. O simplă lipsă de cunoaștere a limbii nu ne permite să ne simțim pe deplin confortabili într-o situație respectivă.

Cum putem reuși totul?

Orice persoană modernă este interesată de faptul cum într-un oraș mare în curs de dezvoltare, unde viața nu încetează nici la un minut, un oraș care se află în mișcarea constantă, în rezolvarea problemelor personale și profesionale poți să găsești timp pentru învățarea limbii engleze. Este destul de ușor. În Chișinău, la școala «Success Academy» pentru adulți, copii și începători și-au deschis filialele în sectoarele Buiucani, Botanica și Ciocana, ceea ce face posibilă studierea la o școală lângă casa dvs. sau lângă serviciu. De asemenea, cursurile de engleză la Botanica și cursurile de engleză la Buiucani au un sistem de clasă online. Cursurile de engleză online în Chișinău vă permite să studiați în propriul ritm și fără a părăsi casa.

Prezența unei astfel de platforme educaționale, care deschide noi oportunități de învățare a limbii engleze la diferite niveluri de formare și în orice format, îmbunătățește calitatea vieții. Iar profesorii competenți de la cursuri de engleză online în Chișinău, sectorul Buiucani și o abordare specială pentru toată lumea vor face din învățarea limbii engleze o experiență interesantă și vă vor oferi abilități pe care le puteți folosi în orice domeniu al vieții dvs. Nu este întotdeauna ușor să studiați o nouă limbă și uneori este dificil să vă mențineți interesul, obstacolele cu care se pot confrunta sunt obositoare. Avantajul procesului de învățare este sprijinul și motivația constantă a învățătorilor profesioniști de la cursuri de engleză la Botanica. Învățătorii de la cursuri de engleză în Chișinău, la Botanica  nu o să vă permită să vă opriți înainte de a vă atinge obiectivul și vă vor ajuta să vă concentrați asupra aspectelor pozitive ale învățăturii.

Numai plusuri

Pe lângă faptul că engleza este limba științei și limba oficimcială în multe țări, este recunoscut că limba engleză este „limba internetului”. În prezent, milioane de oameni petrec zeci de ore pe internet în fiecare zi și aproape jumătate dintre cele mai vizitate site-uri din lume sunt afișate în limba engleză, ceea ce oferă un impuls învățării limbii engleze. În caz contrar, fără cunoașterea limbii, se pierde accesul la mai mult de jumătate din conținutul unic și important. Studierea într-o școală de engleză, de exemplu la cursuri de engleză la Botanica, poate fi destul de dificilă și de multă durată, dar în schimb obțineți o îmbunătățire a abilităților cognitive și analitice. Toată lumea știe că învățarea unei limbi străine îmbunătățește memoria, gândirea și antrenează abilitățile de concentrare.

De fapt, cunoașterea a două limbi îți oferă încredere în sine, îți lărgește orizonturile, te face mai versatil, mai educat. Specialiștii de la cursuri de engleză în Chișinău, la Botanica și de la cursuri de engleză la Buiucani de asemenea sunt convinși în această axiomă. Concluzionând, a cunoaște și a învăța limba engleză înseamnă a fi progresiv, modern, a ține pasul cu realitatea, a nu te teme să creezi condiții de dezvoltare și să descoperi o lume de oportunități fără bariere.