Completează formularul de înscriere!

English school(ESL) English as Second Language – multă practică de vorbire, un minim de teorie

septembrie 27, 2021
https://uspeh.md/wp-content/uploads/2021/09/201.jpg

Teoria nu funcționează întotdeauna Mulți dintre cei care studiază limba engleză pot fi adesea chinuiți de întrebarea de ce această limbă este atât de dificil de învățat. Într-adevăr, mii de oameni din întreaga lume studiază limba engleză și un procent destul de mic poate spune că acest proces este destul de simplu. Da, engleza este...

Teoria nu funcționează întotdeauna

Mulți dintre cei care studiază limba engleză pot fi adesea chinuiți de întrebarea de ce această limbă este atât de dificil de învățat. Într-adevăr, mii de oameni din întreaga lume studiază limba engleză și un procent destul de mic poate spune că acest proces este destul de simplu. Da, engleza este polifacetică și constă în contradicții, cu alte cuvinte, este limba „excepțiilor”. Uneori, dacă ajungi la profesorul cu abordare veche, atunci procesul de înțelegere, aprofundare și, cel mai important, perceperea limbii se poate prelungi timp de mai multe luni. Aceasta va fi o cantitate incredibilă de reguli gramaticale.

Teoria va ocupa locul principal și dominant în decursul lecțiilor. Dezamăgirea, multe emoții negative și lipsa de dorință de a merge la școala de limba engleză nu pot fi evitate. De aceea este atât de important să alegeți sistemul de educație corect și calitativ, precum cursurile de Engleză în Chișinău, și să determinați metodica și cursul potrivit. Într-adevăr, cu abordarea corectă, studierea unei limbi va fi doar o plăcere. În cea mai mare parte, mulți dintre absolvenții școlilor, școlilor tehnice și instituțiilor de învățământ superior din Chișinău stăpânesc doar un curs de engleză de bază. Și nivelul lor nu este foarte înalt.

Metodica ESL la școala de limbă engleză din Chișinău

La școala de limba engleză „Success Academy” pentru copii și adulți din sectorul Buiucani, profesorii înțeleg perfect că teoria în predare nu trebuie să depășească 20%, dar practica vorbirii ar trebui să fie 80% din timp. Acest lucru se realizează prin utilizarea metodei ESL în clasă. Aceasta metodă se bazează pe asemenea principiul – în primul rând, studentul înțelege și învață să vorbească, dar pe urmă învăță regulile. Gramatica și teoria sunt o bază necesară pentru studierea limbii engleze, dar acestea nu ar trebui să prevaleze, deoarece învățare pe de rost a regulilor școlare va fi o abilitate inutilă în conversația reală. Lipsa perceperii  în limba engleză vorbită reprezintă, de asemenea, una dintre principalele probleme ale adepților sistemului lingvistic „clasic”.

În mod surprinzător, o persoană care cunoaște gramatica și are un vocabular bun se găsește ieșire într-o situație în care trebuie să vorbească și să-și exprime gândurile. Toate acestea sunt rezultatul unui mare accent pus pe tehnica clasică, sau mai degrabă, o cantitate incredibilă din același tip de reguli, împreună cu memorarea cuvintelor și textului și a lipsei de practică conversațională. Pentru a preveni acest lucru, profesorii de la cursuri de Engleză în Chișinău folosesc metoda „engleza ca a doua limbă” și practică cât mai multă engleză posibil. Această metodă aparține grupului de metode comunicative și noi de învățare. Cu ajutorul metodei ESL, poți ocoli cu ușurință o expresie atât de familiară „nu-mi reușește să învăț limbă”.

Emoții pozitive

Este clar că, studiind limba de sine stătător, vizionând filme, citind literatură străină, ascultând înregistrări audio, veți putea extinde vocabularul și puteți învăța limba, dar într-un fel sau altul, pentru dezvoltarea limbei vorbite, aveți cu siguranță nevoie de un interlocutor. Interlocutorul poate fi un profesor de la cursuri de Engleză în Chișinău, în cazul în care faceți cu acesta lecții individuale sau lecții de grup. Atât tehnicile autorului, cât și tehnicile inovatoare sunt folosite în timpul acestor lecții, precum ar fi English as Second Language. Depășirea barierei lingvistice și, de fapt, frica banală de a comunica în limba engleză, este una dintre sarcinile principale ale cursurilor de Engleză la Ciocana și cursurilor de Engleză la Botanica.

La cursuri de Engleză în Chișinău, veți obține o experiență neprețuită de comunicare cu diverse personalități fără limite și clișee. Reglați imediat că studierea la cursuri de Engleză în Chișinău este interesantă, informativă și distractivă. Dacă nivelul tău de cunoaștere este scăzut – nu este deloc o problemă, poți exersa individual. Trebuie să realizați că nu este nimic dificil în învățarea limbii engleze, mai ales la ziua de astăzi. Școala „Success Academy” va ajuta adulților, copiilor și începătorilor la adaptarea în lumea limbii engleze. Orice este posibil, trebuie doar să începeți.