Completează formularul de înscriere!

Cursuri de limba germanăOpt motive pentru a urma un curs de germană pentru începători în Chișinău

martie 14, 2023
https://uspeh.md/wp-content/uploads/2023/03/nemeckij.jpg

Dacă v-ați hotărât să învățați o limbă străină, luați în considerare limba germană! Iată care sunt cele mai frecvente motive pentru care oamenii aleg cursurile de germană pentru începători.

Dacă v-ați hotărât să învățați o limbă străină, luați în considerare limba germană! Iată care sunt cele mai frecvente motive pentru care oamenii aleg cursurile de germană pentru începători.

  1. Toată Europa vorbește limba germană

Germana este limba maternă a majorității oamenilor din Europa, și nu numai a celor din Germania, Austria și Elveția. Germana este limba oficială în Luxemburg, Belgia, Liechtenstein și există diaspore mari de vorbitori de limbă germană și în alte țări europene.

  1. Perspective economice

Economia germană este una dintre cele mai importante economii din lume, o țară în care se creează tehnologii de ultimă generație. Aici puteți realiza potențialul dumneavoastră ca inventator, puteți obține sprijin financiar pentru inovație și vă puteți construi o carieră de vis.

  1. Parteneriate internaționale

Germania este întotdeauna deschisă la noi piețe și oferă multe oportunități de afaceri.

  1. Comunicarea în timpul călătoriilor

O călătorie într-o țară în care se vorbește germana poate fi mult mai interesantă dacă cunoașteți limba germană.

  1. Articole, cărți și filme

Internetul este literalmente plin de articole, cărți și filme în limba germană. Nu toate cărțile sunt traduse în limbile străine și este posibil să le descoperiți doar dacă știți limba germană.

  1. Cultura

Bogata cultură germană a avut o influență marcantă asupra culturii din restul lumii. Oameni de știință, poeți, filosofi – cunoașterea limbii germane vă permite să le descoperiți toate operele în limba lor originală.

  1. Studii peste hotare

Germania primește întotdeauna cu bucurie studenții străini care doresc să studieze aici. Bineînțeles, pentru a beneficia de studii trebuie să cunoașteți limba germană.

Oricare ar fi motivul, doriți să învățați o limbă străină cu ușurință și să puteți comunica fără să vă simțiți nesigur.

Școala «Success Academy» oferă cursuri de limba germană pentru adulți în Chișinău cu metodologia unică „limba străină ca limbă maternă”, care vă permite să începeți să vorbiți germana rapid și fără frică. Veniți la cea mai apropiată școală din sectoarele Ciocana, Buiucani, Botanica sau din Centru. De asemenea, sunt deschise înscrierile pentru cursurile de germană online.