Completează formularul de înscriere!

Cursuri de limba germanăCursuri de limba germană în Chișinău pentru o angajare de perspectivă

martie 14, 2023
https://uspeh.md/wp-content/uploads/2023/03/Izuchenie-nemetskogo.png

Puteți participa la cursuri de germană în Chișinău la Buiucani, Ciocana, Botanica și Centru. Dacă, din anumite motive, cursurile offline nu vă sunt convenabile, vă puteți înscrie oricând la un curs online.

În ciuda omniprezenței limbii engleze, popularitatea cursurilor de limba germană nu a scăzut. Acest lucru nu se datorează doar faptului că germana este una dintre cele mai vorbite limbi din lume. Țările cu limba germană ca limbă de stat au cea mai dezvoltată economie și oferă un număr considerabil de locuri de muncă în toată Europa, inclusiv în Moldova. În ultimii cinci ani, numai în țara noastră s-au deschis mai multe companii cu capital german. Șansele de a obține un loc de muncă în aceste companii vor fi mult mai mari dacă veți cunoaște limba germană.

Germană în Chișinău de la «Success Academy»

Puteți începe să învățați o limbă străină la orice vârstă și indiferent de nivelul de pregătire, iar limba germană nu este o excepție. Școala de limbi străine «Success Academy» oferă cursuri de limba germană în Chișinău atât pentru începători, cât și pentru cei care au deja o bază școlară sau au studiat limba în mod independent.

Rezultatele nu vor întârzia mult să apară.

Școala folosește una dintre cele mai eficiente metode de predare din zilele noastre – ESL „germana ca a doua limbă” („Deutsch als Zweitsprache”). Această metodă vă permite să începeți să vorbiți germana imediat, fără a fi nevoie să studiați regulile mult timp. Practica reprezintă o parte importantă a învățării eficiente a unei limbi străine și până la 80% din timpul de curs este dedicat acesteia.

Începând cu primele lecții, elevii încep să vorbească germana cu încredere, îmbogățindu-și treptat vocabularul. Programul este conceput în așa fel încât teoria este predată concomitent cu practica și, în același timp, se consolidează ceea ce s-a învățat deja.

Cursurile se desfășoară în grupuri mici sau individual. Puteți participa la cursuri de germană în Chișinău la Buiucani, Ciocana, Botanica și Centru. Dacă, din anumite motive, cursurile offline nu vă sunt convenabile, vă puteți înscrie oricând la un curs online.

Deschideți-vă calea spre lumea joburilor de perspectivă cu cursurile organizate de «Success Academy»!