Completează formularul de înscriere!

English schoolEngleză pentru începători în Chișinău – creșterea încrederii cu fiecare lecție

martie 14, 2023
https://uspeh.md/wp-content/uploads/2023/03/950-752x421-1.png

Cursurile de engleză pentru copii din Chișinău ale «Success Academy» sunt disponibile atât în format tradițional, față în față, cât și în format online pentru cei care nu pot participa la cursuri în mod fizic.

Engleza este recunoscută în întreaga lume ca limbă de comunicare internațională, și nu numai în domeniul afacerilor.

Cu o stăpânire sigură a limbii engleze, o persoană are o serie de oportunități – excursii de schimb de studenți, excursii turistice în străinătate, călătorii la rudele care locuiesc într-o țară vorbitoare de limba engleză, noi cunoștințe, cărți și filme în limba originală. Șansele de a găsi rapid un loc de muncă atunci când vă mutați într-o țară vorbitoare de limba engleză cresc.

Nu este niciodată prea târziu pentru a începe să înveți o limbă străină. Școala «Success Academy»  oferă cursuri de limba engleză pentru copii și adulți de toate nivelurile de pregătire. Nu este o problemă dacă trebuie să învățați o limbă absolut nouă – cursul de limba engleză pentru începători (A1 Beginner) este conceput pentru cei care încep de la zero.

Limba engleză în Chișinău – o metodologie unică de predare ESL

Atât copiii, cât și adulții de la școala de limbi străine «Success Academy» învață o limbă străină folosind una dintre cele mai eficiente metode actuale, English as a second language (engleza ca a doua limbă, ESL). Această metodă, dezvoltată cu mai bine de un secol în urmă, este folosită în peste 40 de țări și îi ajută pe elevii din întreaga lume să vorbească o limbă străină fără teamă încă de la primele lecții.

Cum este posibil acest lucru? Principala trăsătură distinctivă a metodologiei este accentul pus pe practică. Mai mult de 75% din timpul orelor de curs este dedicat exersării abilităților practice, iar teoria și regulile sunt predate în paralel.

Nici copiii nu se vor plictisi la lecție, pentru că nu vor trebui să memoreze gramatica și regulile. În schimb, ei vor vorbi imediat limba străină, iar forma distractivă a lecției îi va ajuta să asimileze mai repede materia.

Cursurile de engleză pentru copii din Chișinău ale «Success Academy» sunt disponibile atât în format tradițional, față în față, cât și în format online pentru cei care nu pot participa la cursuri în mod fizic. Vino să înveți mai multe la una dintre filialele „Academiei Succesului” din sectoarele Ciocana, Buiucani, Centru și Botanica!