Completează formularul de înscriere!

Educație pentru copiiCum să vă motivați copilul în pregătirea pentru școală de la Success Academy

martie 17, 2024
https://uspeh.md/wp-content/uploads/2024/03/primazidescoala-d35515f8-1280x922.jpeg

Clasele se desfășoară în grupe mici, astfel încât profesorul să poată acorda atenție fiecărui copil.

Cunoașterea limbii engleze joacă un rol important în lumea modernă. Conștienți de acest lucru, mulți părinți își înscriu copiii la cursuri de engleză de la o vârstă fragedă. Cu toate acestea, doar prezența regulată nu garantează rezultate. Cum să faceți ca un copil mic să fie interesat de învățarea unei limbi străine?

Engleză interesantă la Success Academy

Trebuie să ținem cont de particularitățile psihologice ale copiilor din diferite grupe de vârstă. Se știe că un copil cu vârsta de 3-5 ani învață o limbă străină destul de diferit de un adolescent. Elementele de joc și utilizarea materialelor interactive, cum ar fi cărți, cărți de colorat, puzzle-uri, sunt de mare importanță în procesul de învățare a copiilor mici. Crearea unei atmosfere pozitive în cadrul grupului îl ajută pe copil să depășească neîncrederea și să iubească lecțiile.

Școala de limba engleză „Success Academy” îi invită pe copiii dumneavoastră la cursuri interesante:

  • în grupa de dezvoltare timpurie (vârsta 3-5 ani);
  • la cursurile de pregătire școlară (vârsta 5-7 ani).

Clasele se desfășoară în grupe mici, astfel încât profesorul să poată acorda atenție fiecărui copil. Instruirea se desfășoară conform unei metodologii eficiente și testate în timp, elaborată de reprezentanții organizației internaționale Applied Scholastics din Moldova.

Programul de studii include:

  • limba engleză;
  • matematică;
  • limba română;
  • artă.

Atenție: numărul de locuri este limitat! Pentru a afla toate informațiile necesare despre curs – sunați la: 068 23 40 40 40.