Completează formularul de înscriere!

Cursuri de limba românăLimba română pentru începători pentru a emigra confortabil

martie 15, 2023
https://uspeh.md/wp-content/uploads/2023/03/romana2-1280x640.jpg

Vă puteți înscrie la cursul de română pentru începători la „Success Academy” în diferite zone din Chișinău: Botanica, Centru, Ciocana și Buiucani.

Limba română este o limbă frumoasă și melodică, care face parte din subgrupul balcano-romanic al limbilor romanice. Este a cincea limbă ca număr de vorbitori printre limbile romanice și este limba maternă pentru majoritatea locuitorilor din România și Republica Moldova. De aceea, România este cea mai frecventă destinație pentru emigrare și angajare pentru locuitorii țării noastre.

Este ușor pentru un locuitor al Republicii Moldova să învețe limba română dacă există un mediu lingvistic în jur. Cu toate acestea, dacă rudele și mediul înconjurător vorbesc o altă limbă, cunoștințele dobândite în limba română pot fi insuficiente pentru comunicare sigură și, mai ales, pentru a depune jurământul de obținere a cetățeniei române.

Începând cu anul 2018, România a intensificat cerințele pentru obținerea cetățeniei, în special în ceea ce privește nivelul de cunoaștere a limbii de stat. Prin urmare, numărul respingerilor jurământului din cauza cunoașterii insuficiente a limbii române a crescut. Pentru a nu pierde încă 1,5-2 ani până la o nouă încercare, este mai bine să vă pregătiți temeinic din timp.

Cursuri de limba română pentru adulți în Chișinău

Școala de limbi străine „Success Academy” din Chișinău oferă cursuri de limba română pentru vorbitorii de limbă rusă: pentru cei care nu cunosc deloc această limbă și pentru cei care au deja cunoștințe de bază și doresc să-și îmbunătățească nivelul.

Cursurile de limba română pentru începători vă vor ajuta să:

  • vorbiți corect limba română, să învățați pronunția corectă și să antrenați elementele fonetice dificile;
  • începeți să înțelegeți limba română prin auz;
  • obțineți o bază de cunoștințe de nivel începător pentru studiul ulterior al limbii;
  • depășiți frica de comunicare, simțindu-vă încrezători la comunicarea în limba română în viața de zi cu zi (pe stradă, în magazin, la policlinică).

Predarea la școală urmează metodologia ESL „limba străină ca a doua limbă maternă”, care presupune imersiunea maximă în mediul lingvistic încă de la prima lecție. Vă puteți înscrie la cursul de română pentru începători la „Success Academy” în diferite zone din Chișinău: Botanica, Centru, Ciocana și Buiucani.