Completează formularul de înscriere!

Cursuri de limba românăCursuri de limba română pentru adulți în Chișinău

martie 15, 2023
https://uspeh.md/wp-content/uploads/2023/03/romana-1280x860.webp

Cursurile de limba română în Chișinău „Success Academy” sunt situate convenabil în sectoarele Chișinăului: Centru, Botanica, Ciocana și Buiucani.

Limba română este limba oficială a Republicii Moldova și a țării vecine – România. Din acest motiv, cetățenii Republicii Moldova, care se gândesc să obțină cetățenia UE, iau în considerare în primul rând România pentru a emigra. Dar chiar dacă nu intenționați să plecați în afara țării, limba română este importantă pentru angajare, pentru îndeplinirea documentelor interne și pentru interacțiunea cu instituțiile guvernamentale.

Din ce în ce mai multe companii din Republica Moldova solicită cunoașterea limbii române ca o condiție obligatorie pentru pretendenții unui post de muncă vacant.

V-ați decis să învățați o limbă străină așa, „pentru dumneavoastră”? O alegere extraordinară! Frumoasă și bogată, limba română este parte integrantă a culturii țării noastre. Cunoașterea limbii vă va face să vă simțiți mult mai încrezători în viața de zi cu zi, comunicând, citind cărți în limba română și vizionând filme.

Româna ca a doua limbă maternă

Puteți începe să învățați limba română de la zero la orice vârstă. Școala de limbi străine „Success Academy” a deschis la Chișinău cursuri de limba română pentru adulți, folosind metodologia „limba străină ca a doua limbă maternă”.

Această metodă a fost inițial dezvoltată pentru migranți, care au avut nevoie să învețe rapid o limbă nouă la un nivel care le-ar permite să comunice în viața de zi cu zi și să lucreze. Succesele metodei au fost atât de semnificative, încât de mai bine de un secol este folosită în întreaga lume pentru a învăța limbi străine.

Care sunt avantajele unui astfel de studiu?

  1. Comunicarea în timpul lecției are loc în limba străină. Elevii încep să vorbească încă de la prima lecție.
  2. Vocabularul este predat în blocuri și este aplicat în practică imediat.
  3. Teoria vine în completarea practicii, și nu invers – la fel cum un copil învață mai întâi să vorbească și să înțeleagă și abia apoi învață regulile.

Cursurile de limba română în Chișinău „Success Academy” sunt situate convenabil în sectoarele Chișinăului: Centru, Botanica, Ciocana și Buiucani.