Completează formularul de înscriere!

Cursuri de limba germanăCinci reguli de bază ale limbii germane pentru începători

martie 15, 2023
https://uspeh.md/wp-content/uploads/2023/03/37179835-1280x719.jpg

Cursurile de limba germană pentru elevi din Chișinău nu numai că îi vor ajuta să-și îmbunătățească cunoștințele de limbă, dar îi vor ajuta și să-și depășească nesiguranța în comunicare.

Limba germană este una dintre cele mai solicitate limbi la nivel mondial. Vom discuta despre principalele reguli de învățare a limbii germane care pot fi utile celor care au decis să învețe singuri elementele de bază ale limbii. În cazul în care devine evident că nu vă puteți lipsi de suport profesional, cursurile de germană pentru începători sunt predate profesional, conform metodologiilor moderne, la școala de limbi străine „Success Academy” din Chișinău.

 Pronumele

În limba germană, este aproape imposibil să ne imaginăm propoziții fără pronume. Țineți-le minte și nu uitați să le puneți în propozițiile pe care le formulați.

Verbele

În limba germană, propozițiile fără verb sunt excepții rare; un verb trebuie să fie întotdeauna prezent în propoziție. Verbele regulate nu trebuie să fie învățate: ele se conjugă în mod similar în funcție de pronumele căruia îi aparțin, dar verbele neregulate trebuie să fie învățate.

Timpurile

La fel ca în alte limbi, timpul în germană are propriile reguli de declinare a verbelor și de pronunțare. Cu siguranță veți avea nevoie de timpul prezent și trecut atunci când vorbiți despre dumneavoastră și despre ceea ce ați făcut ieri.
Timpul viitor este destul de ușor pentru începători. Tot ce trebuie să faceți este să scrieți o propoziție la timpul prezent și să adăugați un cuvânt care să indice că lucrurile se vor întâmpla în viitor: morgen – mâine, heute Abendîn această seară.

Negarea

Negarea în limba germană este destul de simplu de exprimat. Negarea se exprimă cu ajutorul cuvântului nicht, care se adaugă la sfârșitul propoziției.

Propozițiile interogative

Întrebarea generală implică un răspuns clar „da” sau „nu”. Aceasta este compusă dintr-un verb în forma necesară la început, subiectul acțiunii și apoi urmează celelalte cuvinte:

  • Gehst du nach Hause? – Te duci acasă?

Întrebările care presupun un răspuns explicit necesită un cuvânt de întrebare: „cine”, „ce” sau „unde”.

Limba germană în Chișinău – Școala „Success Academy”

Puteți învăța limba germană de unul singur, dar lecțiile cu profesori calificați, cu experiență în metodele de predare a limbilor străine, vor avea un efect mai rapid și mai durabil.

Atât copiii, cât și adulții pot învăța limba germană la școala „Success Academy”. Cursurile de limba germană pentru elevi din Chișinău nu numai că îi vor ajuta să-și îmbunătățească cunoștințele de limbă, dar îi vor ajuta și să-și depășească nesiguranța în comunicare.

Dacă abia acum descoperiți această limbă interesantă, veniți la cursurile de germană pentru începători. Învățarea se desfășoară folosind metoda „limba străină ca a doua limbă”, care este una dintre cele mai de succes metode din lume. Înscrieți-vă la cursurile de germană la filialele de la Ciocana, Buiucani, Centru și Botanica și începeți să vorbiți în limba germană!