Completează formularul de înscriere!

English schoolFormăm o bază lingvistică la cursurile de engleză pentru adulți din Chișinău

septembrie 8, 2023
https://uspeh.md/wp-content/uploads/2023/09/06-English.jpg

Înscrieți-vă la cursurile de limba engleză din Chișinău și în câteva luni progresul dvs. vă va permite să comunicați cu încredere pe subiecte cotidiene.

Odată cu apariția și dezvoltarea internetului, popularitatea limbii engleze în întreaga lume a crescut considerabil. Articole științifice, știri, site-uri de divertisment – astăzi fiecare utilizator al rețelei mondiale de internet are de-a face aproape zilnic cu limba engleză. În realitate, există mai multă engleză: oamenii călătoresc mai des prin lume, încep afaceri în alte țări, își fac prieteni. În multe companii, este pur și simplu imposibil să fii promovat fără a cunoaște limba engleză.

Engleza la nivel școlar este adesea suficientă pentru a citi știri pe internet și a scrie un comentariu pe rețelele de socializare, dar atunci când vine vorba de comunicare în direct sau de înființarea unei afaceri, aceste cunoștințe sunt în mod clar insuficiente. De aceea, tot mai mulți maturi din Moldova se gândesc să urmeze cursuri de engleză pentru începători.

Cursuri de engleză în Chișinău – calea dumneavoastră spre cunoștințe

Mulți adulți, care se gândesc să învețe limba engleză, nu știu de unde să înceapă. Mai întâi de toate, este necesar de a determina nivelul inițial de cunoștințe – acest lucru vă va ajuta să înțelegeți la ce nivel trebuie să vă înscrieți.

Școala de limba engleză Success Academy oferă cursuri pentru cei care nu au studiat niciodată limba engleză (Beginner) și pentru cei care au învățat limba engleză la școală, dar nu și-o amintesc bine sau au început să studieze pe cont propriu (Elementary). Puteți face testul de limbă personal pe site-ul școlii sau puteți discuta cu un profesor. Ați terminat cursul și doriți să treceți mai departe? La Success Academy puteți să vă perfecționați cunoștințele de limba engleză în Chișinău, urmând cursuri consecutive de nivel mai avansat.

Lecțiile de mare eficiență sunt realizate datorită faimoasei metodologii ESL – English as a Second Language (engleza ca a doua limbă). Această metodă vă permite să începeți să practicați engleza aproape imediat și, cel mai important, să o faceți fără teamă.

Începeți să vorbiți engleza astăzi. Înscrieți-vă la cursurile de limba engleză din Chișinău și în câteva luni progresul dvs. vă va permite să comunicați cu încredere pe subiecte cotidiene.