Completează formularul de înscriere!

English schoolÎncepe anul școlar fără stres: Engleza pentru copii în Chișinău

mai 18, 2023
https://uspeh.md/wp-content/uploads/2023/05/cursuri-engleza-2022-2023-juniori-seniori.jpg

Școala de limbi străine "Success Academy" vă va ajuta copilul să nu uite cunoștințele, să se pregătească pentru anul școlar și să-l înceapă fără stres.

Vacanța de vară este momentul mult așteptat de orice școlar, o perioadă în care poți uita de manuale și de lecții. Dar este la fel de ușor să uiți o limbă străină în timpul verii ca și matematica sau biologia. Cu atât mai mult că nu este întotdeauna posibil ca părinții să-și învețe copilul în timpul vacanței, iar copiii înșiși nu sunt dornici să stea cu cărțile în mână când ar putea ieși cu prietenii.

Școala de limbi străine „Success Academy” vă va ajuta copilul să nu uite cunoștințele, să se pregătească pentru anul școlar și să-l înceapă fără stres.

Curs de engleză pentru copii la Chișinău de la „Success Academy”

Învățarea unei limbi străine necesită perseverență, iar în cadrul lecțiilor școlare obișnuite, care constau în memorarea cuvintelor și a regulilor, copiii adesea se plictisesc. Acest lucru se datorează faptului că, în majoritatea cazurilor, predarea în școli nu îl învață pe copil să vorbească o limbă străină, ci se concentrează pe traducere. Rezultatul: elevul nu este interesat să studieze, nu există nicio motivație pentru a învăța limba, deoarece aceasta nu este folosită așa cum se dorește, ci rămâne un set „mort” de cuvinte și expresii.

La școala de limba engleză „Success Academy”, modul în care funcționează lucrurile este diferit. Predarea se bazează pe una dintre cele mai eficiente metode din lume – English as a second language (engleza ca a doua limbă).

Copiii învață mai întâi cele mai importante structuri de vorbire, care sunt practicate imediat. Copiii nu numai că încep să comunice cu ușurință și degajat într-o limbă străină, dar încep să gândească în această limbă ca și cum ar fi limba lor maternă. Regulile și gramatica sunt învățate treptat, împreună cu noul vocabular.

Cursurile de limba engleză în Chișinău la școala „Success Academy” se adresează copiilor cu vârsta de la 6 ani, cu orice nivel lingvistic inițial. Înainte de începerea cursurilor, copilul dumneavoastră va susține un test pentru a determina nivelul său și a alege cel mai bun program de studiu.

Vino la una dintre școlile „Success Academy” din Chișinău sau înscrie-ți copilul online și oferă-i șansa de a comunica ușor într-o limbă străină.