Completează formularul de înscriere!

English schoolÎncepeți anul școlar cu un curs de limba engleză la Chișinău

mai 18, 2023
https://uspeh.md/wp-content/uploads/2023/05/slider-prescolari-28.jpg

Cursurile de limba engleză de la școala de limbi străine „Success Academy” îl pot ajuta pe copilul dumneavoastră să își îmbunătățească abilitățile lingvistice.

În ultima vreme, tot mai mulți părinți se gândesc la faptul că un copil care învață o limbă străină la școală are nevoie de lecții suplimentare. Orele de școală alocate pentru limba engleză în cadrul programului normal sunt puține și destul de rare și, destul de des, întreaga învățare a unei limbi străine se reduce la memorarea pe de rost a unor reguli și cuvinte. Acest proces devine foarte repede plictisitor și chiar și cel mai motivat copil își poate pierde în cele din urmă interesul.

Cursurile de limba engleză de la școala de limbi străine „Success Academy” îl pot ajuta pe copilul dumneavoastră să își îmbunătățească abilitățile lingvistice și îi pot oferi o cunoaștere mai aprofundată a limbii decât la școală, dar, cel mai important, pot face ca învățarea limbii engleze să fie cu adevărat utilă și interesantă, astfel încât să aștepte cu nerăbdare următoarea lecție.

Metodologia populară – rezultate bune

Metodologiile de predare a limbii engleze de la „Success Academy” sunt testate în timp și recunoscute în peste 40 de țări din întreaga lume. Engleza este predată ca o a doua limbă maternă – ca și cum ar fi un copil care nu poate înțelege și reține deocamdată regulile.

Cursurile de limba engleză în Chișinău de la școala de limbi străine „Success Academy” – este o creștere a vocabularului, învățarea regulilor și a gramaticii într-un mod distractiv, dezvoltarea înțelegerii auditive, învățarea cititului și scrisului rapid, stabilirea pronunției corecte și, cel mai important, practicarea limbii vorbite în direct cu profesori de înaltă calificare și colegi de clasă.

Copiii pot învăța:

  • în grupuri, în compania altor copii cu același nivel de cunoștințe lingvistice;
  • individual, cu un profesor;
  • online, prin intermediul internetului.

La această școală sunt acceptați copii începând cu vârsta de 6 ani. Grupele sunt mici (8-10 elevi), astfel încât copiii să se obișnuiască rapid cu ele, iar profesorul să aibă timp pentru fiecare elev. Durata cursului este de 60 de ore (aproximativ 6 luni).