Completează formularul de înscriere!

English schoolVacanță cu beneficii: o tabără de limbi străine pentru copiii la Chișinău

mai 13, 2023
https://uspeh.md/wp-content/uploads/2023/05/iStock-839297420_copy.webp

Vă întrebați unde să vă trimiteți copilul în vacanța de vară? Luați în considerare o tabără de vară de limbi străine.

Vă întrebați unde să vă trimiteți copilul în vacanța de vară? Luați în considerare o tabără de vară de limbi străine.

Tabăra de limbi străine de zece zile de la școala „Success Academy” este o oportunitate excelentă atât pentru părinți, care doresc să le ofere copiilor lor o vacanță utilă în oraș, cât și pentru copii, care doresc să petreacă timpul interesant și util.

Avantajele învățării limbii engleze într-o tabără de limbi străine

Învățarea limbilor străine în tabere de vară specializate în acest domeniu este populară în întreaga lume de mulți ani. De ce? Programul combină procesul tradițional de învățare, comunicarea animată și activitățile unei tabere de vară obișnuite pentru copii într-un mod care stimulează învățarea.

Într-o tabără de limbi străine, copilul dvs. nu învață doar limba engleză, ca într-o școală normală, ci este complet implicat în mediul lingvistic. În acest scop, programul include un curs de comunicare în limba engleză, jocuri interactive, activități tematice și creative. Elevii vor fi imersați în lumea limbii engleze în cea mai mare parte a zilei, obișnuindu-se nu doar să o vorbească, să-și exprime gândurile și să argumenteze, ci și să gândească.

La sfârșitul turei, fiecare elev va avea un vocabular îmbogățit cu peste 300 de cuvinte noi, abilități mai bune de comunicare și de înțelegere a limbii engleze.

Școala „Success Academy” invită adolescenții și copiii cu vârsta de peste 7 ani la o tabără de limbi străine la Chișinău. Tura este împărțită în două fluxuri: de la ora 9.00 la 13.00 și de la 13.00 la 17.00, puteți alege o oră convenabilă pentru programul familiei dumneavoastră.

În tabăra de vară de limba engleză, profesorii se străduiesc să creeze o atmosferă primitoare, astfel încât copilul să se simtă parte a unei echipe, să-și facă noi prieteni și să învețe să lucreze în echipă. Acest lucru dezvoltă abilitățile sociale și de cooperare.

Participarea la o tabără de limba engleză îi conferă copilului dumneavoastră încredere și îi sporește stima de sine. Îi oferă abilitățile de a comunica cu succes în limba engleză și de a depăși barierele lingvistice, încurajându-l să continue să învețe limba și să atingă noi performanțe.

Nu ratați ocazia de a oferi copilului dumneavoastră o vacanță de vară de neuitat și plină de satisfacții la tabăra de limba engleză „Success Academy”, unde poate dobândi noi cunoștințe, abilități și încredere!