Completează formularul de înscriere!

English schoolCum ajută cunoașterea limbii engleze la admiterea într-o instituție prestigioasă de învățământ superior

august 30, 2021
https://uspeh.md/wp-content/uploads/2021/08/820f3b3f099bc156723aa29967bc-1.jpg

Astăzi engleza este necesară pentru admiterea in universitățile străine. Comitetele de admitere stabilesc un scor clar la examen, conform căruia un elev de liceu trece sau nu la universitate. Pentru a intra într-o universitate de prestigiu, un elev de liceu are nevoie de engleză la un nivel intermediar superior (B2). Pentru a vă califica pentru...

Astăzi engleza este necesară pentru admiterea in universitățile străine.

Comitetele de admitere stabilesc un scor clar la examen, conform căruia un elev de liceu trece sau nu la universitate.

Pentru a intra într-o universitate de prestigiu, un elev de liceu are nevoie de engleză la un nivel intermediar superior (B2). Pentru a vă califica pentru un scor mare, este important nu numai să cunoașteți limba, ci și să înțelegeți formatul examenului și să dețineți abilități academice.

Experiența arată că admiterea într-o universitate bună este jumătate din succes, iar cel mai greu constă în procesul de învățare. Universitățile străine cer o serie de abilități academice de la studenți:

  • capacitatea de a scrie eseuri și lucrări de termen.
  • de a face notițe la prelegeri în limba engleză.
  • de a efectua investigații.
  • participarea la dezbateri.
  • analiza cantități mari de informații

Toate acestea sunt necesare pentru a deveni un student independent. La urma urmei, studierea la o universitate străină reprezintă 30% din clasele din clasă și 70% din munca independentă.

De aceea, este important să cunoașteți limba engleză la un nivel destul de ridicat pentru a ține pasul cu programul de formare și pentru a obține cunoștințele necesare.

De regulă, universitățile străine acceptă studenți din alte țări pe baza rezultatelor examenelor speciale de limbă, care sunt recunoscute de majoritatea universităților din toate țările lumii. Cele mai populare teste de limbă internațională sunt IELTS, TOEFL și GMAT. Toți cei care s-au confruntat vreodată cu aceste teste știu că este necesară o pregătire teoretică și practică serioasă pentru a le trece cu succes. Chiar dacă sunteți sigur că știți limba engleză la un nivel suficient de ridicat, acest lucru nu vă poate garanta un rezultat bun la examen. Faptul este că sarcinile acestor teste sunt foarte specifice și verifică nu numai calitatea limbii engleze, ci și capacitatea de a învăța în ansamblu: de a analiza materialul, de a evidenția principalul lucru, de a interpreta, de a aloca corect timpul, gandirea logica etc.

Cea mai bună opțiune pentru a învăța limba engleză înainte de a intra într-o universitate este cursurile de limbi străine. Pe lângă pregătirea de înaltă calitate, veți putea să simțiți și specificul procesului educațional, ceea ce vă va oferi avantajele necesare atunci când treceți examenele internaționale.

Admiterea la o universitate străină este o problemă serioasă, deci este mai bine să va pregătiti corect decât să plătiti bani în plus pentru pregătirea suplimentară și să reluati examenul mai târziu.