Completează formularul de înscriere!

English schoolEngleză vorbită pentru școlari într-o lună după metoda ESL la Botanica

martie 29, 2022
https://uspeh.md/wp-content/uploads/2022/03/20220307_154913-1280x960.jpg

Părinții se străduiesc să ofere copiilor săi tot ce este mai bun, alegând un curs de engleză pentru începători, preferă oferte eficiente și interesante. Aceasta este exact tehnica folosită la «Success Academy». Cursurile de ESL cu siguranță vor deschide o gamă largă de oportunități pentru copil, iar părinții vor vedea progrese  după o lună de...

Părinții se străduiesc să ofere copiilor săi tot ce este mai bun, alegând un curs de engleză pentru începători, preferă oferte eficiente și interesante. Aceasta este exact tehnica folosită la «Success Academy». Cursurile de ESL cu siguranță vor deschide o gamă largă de oportunități pentru copil, iar părinții vor vedea progrese  după o lună de studii.

Engleză pentru școlari: de ce să alegeți Success Academy?

Școala «Success Academy» este recunoscută ca una dintre instituțiile private de top din Moldova. La cursurile pentru copii există o atmosferă de încredere și confort. Profesorii noștri vor găsi motivația pentru învățare, ținând cont de caracteristicile individuale ale copilului, de vârstă, își vor stabili obiectivele potrivite.

Limba engleza, care este studiată folosind metoda ESL, vă permite să dezvoltați în mod eficient abilitățile de vorbire ale copiilor, să le implicați în procesul de învățare folosind metode interactive, sarcini creative, resurse audio și video. Această abordare este mai bine acceptată și de  studenți. Discursul încrezător după cursul de engleză «Success Academy» va deveni cheia unui viitor succes al copiilor, deschide perspective mult mai largi pentru obținerea unei educații de calitate.

Particularitățile cursurilor de engleză la «Success Academy»

Engleza pentru începători la Botanică va ajuta:

  • în extinderea vocabularului;
  • utilizarea constructelor lingvistice;
  • construirea propozițiilor;
  • simțiți-vă încrezător în conversație.

O atenție deosebită în clasă este acordată  pronunției, deoarece nivelul înalt al gramaticii și vocabularul dezvoltat nu sunt suficiente pentru comunicarea liberă ca vorbitor nativ. Studiul  limbii engleze, ca a doua limbă maternă (ESL), dă rezultate pozitive după o lună de lecții regulate.

Profesorii cu experiență te vor facilita să părăsești zona de comfort și copiii nu vor observa cum încep să vorbească engleza. La «Success Academy», fiecare poate percepe succesul la limbă engleză, vorbirea cursivă fără teamă și cu plăcere.