Completează formularul de înscriere!

English schoolEngleza pentru copii și adulți la Buiucani

martie 29, 2022
https://uspeh.md/wp-content/uploads/2022/03/20220307_155001-1280x960.jpg

Astăzi nimeni nu se îndoiește de  importanță limbii engleze în lumea modernă. Instruirea la școala «Success Academy» se desfășoară conform metodologiei ESL și permite să obțineți rapid un vocabular suficient pentru comunicarea conversațională, stăpâniți construcțiile vorbirii. Materialul este fixat ferm prin comunicare live. Construcțiile stabile ale limbajului ajută să învățați cum să exprimați cu ușurință...

Astăzi nimeni nu se îndoiește de  importanță limbii engleze în lumea modernă. Instruirea la școala «Success Academy» se desfășoară conform metodologiei ESL și permite să obțineți rapid un vocabular suficient pentru comunicarea conversațională, stăpâniți construcțiile vorbirii. Materialul este fixat ferm prin comunicare live. Construcțiile stabile ale limbajului ajută să învățați cum să exprimați cu ușurință gândurile în engleză și puteți memora un număr mare de cuvinte, datorită metodei de asociere. În același timp, se acordă atenție tuturor aspectelor: scris, pronunție, înțelegere auditivă.

Componentele instruirii

Cursurile de engleză pentru copii și adulți încep cu studiul cuvintelor. Punctul cheie în memorare este practica (aproximativ 80% din lecție) – pronunția frecventă a structurilor verbale. Practicarea acestor tipare permite elevilor să se exprime cu ușurință în limba engleză aproape imediat, fără oboseala de a formula structura gramaticală corectă.

Imersiunea profundă în mediul lingvistic este posibilă prin practică intensivă, conversații în perechi și grupuri mici. Abilitățile de exprimare liberă se formează prin exersare permanentă. Curriculum-ul este compilat de profesori moderni experimentați, datorită cărora informațiile sunt percepute nu ca tocilare, ci ca o călătorie interesantă în lumea limbii engleze. Atât adulților, cât și școlarilor le place această abordare.

Elevii fac practică scrisă în procesul de pregătire a  temelor pe baza materialului studiat la cursuri. Acesta este modul în care fiecare fixează ceea ce a învățat. Fiecare lecție oferă progres, care este observat chiar de elev și care îl apropie de scopul principal – comunicarea fluentă în limba engleză.

Caracteristici distinctive ale cursurilor de engleză pentru copii și adulți

Pentru comoditatea studenților, am deschis filiale de cursuri de engleză în diferite părți ale orașului: engleză pentru copii și adulți în Buiucani, Ciocana, Botanica. Pentru cei care preferă lecții individuale, există posibilitatea de a studia engleza online. Instruirea constă în practică conversațională și dezvoltă abilitățile lingvistice cât mai eficient posibil. În decurs de o lună de cursuri la «Success Academy», mulți părinți au  ocazia să perceapă abilitățile copiilor lor, care de ani de zile studiau fără succes limba engleză la școală.