Completează formularul de înscriere!

English schoolCursuri avansate de engleză la Botanică: beneficiile unei lecții de probă

martie 29, 2022
https://uspeh.md/wp-content/uploads/2022/03/20220307_154736-1280x960.jpg

Lecțiile de probă la școala de limba engleză sunt de mare importanță. Aceasta este o oportunitate excelentă de a face cunoștință cu profesorii, de a obține informații despre programul cursului, metodele de predare. Ca urmare, îndoielile potențialilor studenți dispar, aceștia pot decide să continue studiile. Caracteristicile lecției de probă La «Success Academy», pentru toți doritorii...

Lecțiile de probă la școala de limba engleză sunt de mare importanță. Aceasta este o oportunitate excelentă de a face cunoștință cu profesorii, de a obține informații despre programul cursului, metodele de predare. Ca urmare, îndoielile potențialilor studenți dispar, aceștia pot decide să continue studiile.

Caracteristicile lecției de probă

La «Success Academy», pentru toți doritorii să învețe limba engleză la curs intensiv, profesorii vor adresa câteva întrebări care vor ajuta la determinarea nivelului de cunoștințe și la alegerea programului potrivit. În continuare, viitorilor studenți li se arată cum decurge instruirea. Deja în lecția de probă, veți putea să învățați câteva cuvinte, să le exersați pronunția, ortografia, să vă familiarizați cu exemple de teme. Atunci când alegeți o școală, acordați atenție următoarelor aspecte:

  • prima impresie despre profesor;
  • senzații in timpul ședinței;
  • disponibilitatea predării materialului;
  • compatibilitate cu programul;
  • intensitatea lecţiilor.

După lecția de probă, ve-ți pune întrebări și ve-ți decide data de începere a studiilor.

Cum să profitați la maximum de lecția de probă (engleză pentru adulți)

Cursurile «Success Academy» oferă studiul  netradițional al limbilor, cu accent pe abilitățile practice, dar nu pe teorie. Cursurile se desfășoară într-o formă liberă relaxantă, așa că vă recomandăm să vă implicați deplin la curs, să fiți activ, să îndepliniți toate sarcinile. Astfel puteți afla exact dacă această metodă este potrivită pentru tine. Pentru a nu fi confuz, pregătiți în prealabil întrebări privind procesul de învățare.

Tehnica avansată de predare Esl este beneficiul cheie al programului de studii «Success Academy»

Cursurile de engleză Esl la Botanică reprezintă o metodă comunicativă de studiu a unei limbi străine ca a doua nativă. Scopul principal este de a preda cum să folosească cunoștințele dobândite în vorbirea cotidiană, nții apînă la automatism. Eficiența unor astfel de cursuri este viteza de asimilare a materialului. Studenții academiei noastre încep să vorbească cu încredere, clar și corect după 2-3 luni de frecventare a cursurilor. Studenții observă progrese palpabile după o lună de studii. Ne face plăcere să Vă invităm la o lecție de probă, astfel încât să puteți vedea singuri productivitatea cursurilor noastre.