Completează formularul de înscriere!

English schoolCurs intensiv de limba engleză pentru adulți în Buiucani: cum să alegi și să promovezi cu succes

martie 29, 2022
https://uspeh.md/wp-content/uploads/2022/03/20220307_165408-1280x960.jpg

În prezent, limba engleză este o abilitate de bază care este strâns legată de afaceri, călătorii, cultură și petrecere a timpului liber. Dacă dintr-un motiv oarecare nu a fost posibil să înveți limba engleză în anii de școală, un curs intensiv la școala «Success Academy» te va ajuta să te înlături lacunele. Cum să alegi...

În prezent, limba engleză este o abilitate de bază care este strâns legată de afaceri, călătorii, cultură și petrecere a timpului liber. Dacă dintr-un motiv oarecare nu a fost posibil să înveți limba engleză în anii de școală, un curs intensiv la școala «Success Academy» te va ajuta să te înlături lacunele.

Cum să alegi cursuri bune

Din numeroasele oferte din Chișinău, nu este ușor să găsești cea mai bună variantă. Atunci când alegeți o școală de limbă engleză, se recomandă să acordați atenție următoarelor puncte:

 • politica de preț;
 • numărul de filiale și grupuri;
 • calitatea predării;
 • feedback de la absolvenți;
 • numărul de elevi din grupă;
 • calificările cadrelor didactice;
 • posibilitatea de a participa la o lecție de probă.

După ce ați redus lista școlilor la 2-3, cu siguranță ar trebui să vizitați cursurile de probă și să percepeți senzațiile, primele impresii.

Genuri populare de activități

De obicei adulții preferă cursurile de limbă în care se simt liberi, o atmosferă de sprijin, prietenoasă. O recomandare bună de la prieteni sau recenziile de pe internet vă pot consolida alegerea. Instituțiile private moderne oferă următoarele tipuri de cursuri:

 1. Cursuri generale și specializate. Primul tip implică predarea adulților și copiilor de toate nivelurile de complexitate. La școala «Success Academy» se predă conform metodologiei de specialitate ESL (Engleza ca a doua limbă). Engleza se învață ca și cum ar fi limba maternă. Avantajul tehnicii comunicative  vizează nu numai cunoașterea gramaticii, dar și folosirea liberă a vorbirii, fără teamă, aducând în mod ideal la automatism.
 2. Studii online și offline. În acest caz, toată lumea alege opțiunea preferată – comunicare live sau învățământ la distanță. Învățarea online a limbii engleze câștigă din ce în ce mai multă popularitate, deoarece poți obține cunoștințe fără a părăsi domiciliul.
 3. Normal și intens. În acest caz, se determină frecvența orelor. Dacă cursurile trebuie să fie combinate cu munca sau studiile la universitate, atunci se recomandă participarea la cursuri de 2-3 ori pe săptămână. Instruirea intensivă oferă cursuri de 4-5 ori pe săptămână timp de câteva ore. Adesea, aceasta opțiune este dificilă și plictisitoare pentru adulții care lucrează, dar este potrivită pentru școlari.

  Înscrieți-vă la o lecție de probă, 99% dintre cei care au participat sunt înscriși la cursuri intensive de engleză la Buiucani «Success Academy».