Completează formularul de înscriere!

English schoolEngleza pentru copii în Chișinău: libertate în comunicare

iulie 9, 2022
https://uspeh.md/wp-content/uploads/2022/07/detki.jpg

Profesorii la Scoală de Limba Engleză Chișinău sunt în totalitate acreditați. Ei sunt profesioniști cu experiență în educația copiilor, care trec printr-un proces riguros de selecție.

Vă doriți să îi oferiți copilului Dumneavoastră o educație de calitate. Dar cum alegeți școala de Engleza pentru copii potrivită?

Un prim element care va indica valoarea unui centru de limbi străine sunt certificatele și aprobările pe care le deține.

Dar cel puțin la fel de important este percepția în ochii celor care i-au călcat pragul.

Iar atunci când vorbim despre cursuri pentru copii, este important că profesorii să fie buni pedagogi, să indragească copiii și sa le transmită, pe lângă cunoștințele de limba engleză, și obiceiuri și principii care să ii ajute mai apoi să devină niște adulți puternici si frumoși.

Engleza distractivă

Metoda de predare este esențială pentru reusita cursului.

Profesorii trebuie să se poată apropia de copii, sa le câștige încrederea și să adapteze activitațile de la curs la nivelul și la personalitatea cursanților. Iar copiii trebuie să vină cu placere la centrul de limbi străine și să invețe ușor și cu drag.

«Success Academy» este o școală de limba engleză din Chișinău cu predare după principiile sistemului ESL, când limba străină devine ca a doua nativă.

Copiii învață bazele limbii engleze într-un mod cât mai atrăgător în grupe mici (3-4 elevi) pentru o eficiența mai bună.

Profesioniști pasionați de munca lor vor deschide calea către fascinantă lume a limbii engleze copilului Dvs.

Profesorii la Scoală de Limba Engleză Chișinău sunt în totalitate acreditați. Ei sunt profesioniști cu experiență în educația copiilor, care trec printr-un proces riguros de selecție.

Școala «Success Academy» oferă diverse opțiuni pentru predarea limbii engleze copiilor:

  • lecții tradiționale in grup;
  • lecții individuale online.

Dacă ați ales lecții individuale, profesorii noștri vă vor ajuta să alegeți un program de pregatire care să țină cont de interesele și caracterul copilului Dumneavoastra. Indiferent de metoda de invățare pe care o alegeți, în fine copilul Dumneavoastră va putea comunica liber și fără teamă într-o limba străină.