Completează formularul de înscriere!

English schoolEngleza pentru copii în Chișinău 2023

ianuarie 10, 2023
https://uspeh.md/wp-content/uploads/2023/01/2023-01-10_13-52-43-1280x849.jpg

Cel mai bine este să alegem cursuri de engleza pentru copii la o școala cu o metodologie modernă și dinamică, diferită de metoda clasică de predare. O astfel de locație este Școala de limbi "Success Academy".

În ziua de azi, cei mai mulți parinți aleg, ca prima opțiune de invățare a unei limbi străine pentru copiii lor, limba engleza.

Vârsta ideală pentru a invața o limba straină este copilăria. Cu cât copilul este mai mic, cu atât noțiunile esențiale ale unei limbi straine se vor inrădăcina mai ușor și mai repede în vocabularul acestuia.

Dacă doriți că cel mic să invețe foarte bine o limba straină, trebuie sa știți că metoda este aceea de a fi predată prin joaca. Este modul în care copiii percep cel mai ușor o informație noua.

Cel mai bine este să alegem cursuri de engleza pentru copii la o școala cu o metodologie modernă și dinamică, diferită de metoda clasică de predare. O astfel de locație este Școala de limbi „Success Academy”
o școală de engleză Chișinau, axată pe predarea limbilor străine pentru copii dar și adulți, printr-o metodă modernă.

Engleza pentru copii în Chișinău

Principalul avantaj al cursurilor de limba engleză pentru copii din Chișinău de la școala de limbi străine „Success Academy” este concentrarea pe practică și folosirea metodei ESL (engleza ca a doua limbă), care este deja practicata în peste 40 de țări din întreaga lume. Care sunt avantajele metodei:

  • învățarea unei limbi noi ca și cum ar fi o a doua limbă maternă. Copilul începe să vorbească și, cel mai important, să gândească într-o limbă străină;
  • antrenamentul vorbirii ocupa mai mult de 80% din timpul alocat lecției. Antrenamentul permite copilului se obțină formarea rapidă a unui vocabular activ;
  • practica intensivă permite copilului să treacă ușor prin așa-numita «teamă de greșeli» și să câștigă încredere în abilitățile sale de comunicare.

Totul se face interactiv, atenția profesorilor este egal distribuită pentru cursurile de grup, se pot accesa și cursuri individuale și fiecare elev este îndrumat în funcție de aptitudini și progres. Pentru un viitor bun, nu ezitați să alegeți cursurile de limba engleza sau orice altă limba straină pentru copiii voștri.

Puteți alege una dintre școlile „Success Academy” din Centru, Buicani, Ciocana sau Botanică, sau puteți studia online conform unui program individual.