Completează formularul de înscriere!

English schoolPerspective de autodezvoltare în Chișinău: engleza ca limbа maternă

iulie 9, 2022
https://uspeh.md/wp-content/uploads/2022/07/43a06dc4a54caa6828330225ec21291f.jpeg

Puteți urma cursurile noastre de engleza (Chișinău) cu prezența fizică în sectoarele Ciocana, Centru, Buiucani și Botanica.

Studierea individuală a unei limbi străine este un hobby interesant, dar, după cum arată practica, nu prea eficient.

Doar un profesor calificat, care cunoaște sistemul de predare a unei limbi străine la nivel profesional, vă poate ajuta să învațați limba străină până la nivelul când ea va deveni pentru Dvs ca a doua limba maternă.

Cu «Success Academy» din Chișinău începeți să vorbiți engleza după prima lecție, datorită faptului ca scoala practică predare limbii dupa o metodologia ESL (Engleza ca a doua limba), recunoscuta la nivel mondial.

La baza acestei metode stă practica comunicării, adică studierea limbii la fel de simplu și natural, precum copiii invață limba de la naștere în familie.

Astfel, începand de la prima lecție, elevul își formează un vocabular activ, care este extins și completat treptat prin cunoașterea regulilor.

Puteți urma cursurile noastre de engleza (Chișinău) cu prezența fizică în sectoarele Ciocana, Centru, Buiucani și Botanica.

Dacă preferați studiul la distanța, vă puteți inscrie oricând la cursuri online.

Avantajele noastre:

  • lecții in grup și individuale, în dependența de nivelul Dvs de cunoștințe și de scopul studiului;
  • cursuri obișnuite sau intensive pentru cei care au nevoie de cunoștințe maxime într-un timp limitat
  • grupuri mici, care permit profesorului să dedice timp fiecărui elev și să creeze cea mai confortabilă atmosferă de comunicare liberă;
  • posibilitatea de a înscrie la o lecție demo în Engleza nu pierde relevanța pentru realizarea și cariera profesională.

Incepeți să studiați engleza in Chișinău  cu «Success Academy» chiar astăzi – și engleza în scurt timp va deveni pentru Dvs a doua limba maternă!