Completează formularul de înscriere!

English schoolEngleză conversațională VS engleză scrisă. De unde ar trebui să începi?

noiembrie 3, 2021
https://uspeh.md/wp-content/uploads/2021/11/4.jpg

Învățarea limbilor străine este o parte integrantă a vieții noastre de zi cu zi. Acum, în studierea limbilor sunt cointeresați atât elevi, pentru că sunt forțați la școală sau de părinți, cât și adulți care doresc să pleacă în altă țară sau să obțină un loc de muncă de prestigiu. O poziție înaltă necesită cunoștințe...

Învățarea limbilor străine este o parte integrantă a vieții noastre de zi cu zi. Acum, în studierea limbilor sunt cointeresați atât elevi, pentru că sunt forțați la școală sau de părinți, cât și adulți care doresc să pleacă în altă țară sau să obțină un loc de muncă de prestigiu. O poziție înaltă necesită cunoștințe de limbi străine și cel mai adesea, în cazul dat, ne referim anume la limba engleză. Totodată, această întrebare ridică următoarea dilemă: „Ce să învățăm: limba scrisă sau vorbită?” Răspunsul este evident – merită să începeți cu limba vorbită prin aplicarea la cursurile de engleză la Chișinău în sectorul Botanica, la cursurile de engleză la Chișinău în sectorul Ciocana sau la cursurile de engleză la Chișinău în sectorul Buiucani.

După cum am menționat anterior, companiile străine și corporațiile globale au nevoie de angajați care  cunosc o limbă străină vorbită. Cunoașterea limbii străină conversaționale la un nivel înalt face posibilă purtarea unui dialog cu partenerii străini, ceea ce înseamnă, promovarea organizației pe piața mondială. Astfel, angajatul devine foarte important pentru companie. Veți avea o carieră de succes și un salariu decent. Nu v-am convins încă?!

În plus, învățarea limbii vorbite este mult mai ușoară decât cei scrise. Nu trebuie să stați în jurul grămadei de cărți noaptea și să înghesuiți reguli gramaticale complexe. Acum, toată lumea învață limba vorbită din surse online, din fericire că astăzi există un număr imens de ele. De asemenea, puteți înregistra lecții pe un dictafon sau puteți asculta materiale audio fără a pierde timp prețios. Dar este mai bine, totuși, dacă participați la cursuri de engleză online în Chișinău.

Cel mai important lucru este să practici limba în fiecare zi. Discutați cu părinții, prietenii, vecinii, animalele de companie sau profesorii de la cursurile de engleză online în Chișinău. Cu cât îl practicați mai mult, cu atât bariera lingvistică va dispărea mai repede, care apare foarte des la persoanele care studiază doar limba scrisă.

Dacă ne întoarcem la istorie, atunci mulți lingviști credeau că limba vorbită a apărut înainte de cea scrisă. Și unii erau siguri că aceste două fenomene s-au dezvoltat simultan. Uneori, linia dintre scris și vorbire este estompată. Acest lucru se remarcă mai ales în cazul americanilor. Le place să scurteze cuvintele și uneori să „înghită” câteva trei litere.

Apropo, accentul american este mai ușor de învățat decât cel britanic, deoarece este deosebit de ușor de pronunțat, modern și popular. De exemplu, o persoană cu cunoștințe de bază poate viziona cu ușurință un serial TV american și poate citi cărți. Gramatica necomplicată, utilizarea argoului și mijloacele de expresie artistică fac ca americanul să fie popular printre tineri și adulți. Cel mai bine este să urmezi un curs de engleză la Chișinău la Botanica, cursuri la Chișinău pe Ciocani sau cursuri de engleză la Chișinău pe Buiucani.

Amprenta pe care alte limbi au lăsat pe accentul american îi permite să fie mobil și flexibil. Puteți pune accentul greșit atunci când vorbiți cu un american și el vă va înțelege în continuare. Accentele de bază americane sunt absolvenți de facultate și populații care trăiesc în vestul sau centrul Statelor Unite. Dar nu trebuie să călătoriți atât de departe. Un accent american poate fi dobândit și la cursurile de engleză online în Chișinău.

În ciuda numeroaselor avantaje ale unui accent american, nu ar trebui să vă opriți numai pe el. Poate că aristocraticul britanic este mai potrivit pentru dvs. (îl puteți practica și la cursurile de engleză online în Chișinău), australian, canadian etc. Cu cât încercați mai multe opțiuni, cu atât le veți găsi mai repede.

În plus, nu ar trebui să amânați studierea limbii scrise. Este bine dacă ați învățat limba vorbită și puteți comunica fluent cu vorbitorii nativi. Prestigiul tău va crește de mai multe ori dacă vorbirea ta este competentă și are logică semantică.