Completează formularul de înscriere!

English schoolÎnvațăm limba engleză cu un vorbitor nativ

noiembrie 3, 2021
https://uspeh.md/wp-content/uploads/2021/11/4-1.jpg

Alegem un învățător online Dacă ați memorat toate phrasal verbs și chiar ați învățat cum să distingeți Present Perfect de Past Simple și încă nu puteți să vorbiți fluent, atunci ar trebui să vă îmbunătățiți abilitățile de interlocutor. Puteți exersa vorbirea oriunde și cu oricine, dar cel mai bine este să o faceți cu vorbitori...

Alegem un învățător online

Dacă ați memorat toate phrasal verbs și chiar ați învățat cum să distingeți Present Perfect de Past Simple și încă nu puteți să vorbiți fluent, atunci ar trebui să vă îmbunătățiți abilitățile de interlocutor. Puteți exersa vorbirea oriunde și cu oricine, dar cel mai bine este să o faceți cu vorbitori nativi. Nici măcar nu trebuie să călătoriți nicăieri. În secolul 21, există un număr mare de aplicații care vă vor permite să îmbunătățiți limba vorbită cu ajutorul unui vorbitor nativ. În plus, pe unele platforme web este posibil să alegeți un profesor și un program conform căruia vă este convenabil să studiați.

Opțiunea „alege un dascăl” vă va ajuta să alegeți un profesor online în funcție de propriile preferințe. La urma urmei, calitatea lecțiilor depinde de interlocutor. Dacă găsiți rapid o limbă comună cu un vorbitor nativ, atunci conversația va merge fără probleme și bariera va dispărea. În consecință, veți învăța rapid să vorbiți.

Cursurile de engleză online în Chișinău au decis să clarifice acest subiect. Înainte de a căuta un profesor pe site-uri specializate, citiți selecția noastră de puncte forte și puncte slabe, despre care vom discuta în acest articol.

Aspectele pozitive ale învățării limbii engleze cu un vorbitor nativ

Adesea, vorbitorul nativ nu cunoaște limba rusă și, prin urmare, elevul nu va putea vorbi limba sa maternă în timpul lecției. El va construi inițial propoziții în așa fel încât să-și transmită corect gândul profesorului, folosind un discurs pur american sau britanic.

În plus, alături de profesor, veți exersa vorbirea zilnică, cu toate idiomurile, slangul și accentele sale. Veți afla ce fraze sunt relevante în prezent și se află în uz general la fiecare american sau britanic (accentul depinde de profesorul pe care îl alegeți). De regulă, în aceleași lecții, doar cu un profesor vorbitor de limbă rusă, practicați limba clasică, literară, care se găsește rar printre vorbitorii nativi. Dar profesorii de la cursurile de engleză online în Chișinău fac excepție de la regulă. Învățăm o limbă modernă vorbită de vorbitori nativi.

Când vorbești cu un vorbitor nativ, poți înțelege intonația acestuia. În cazul nostru, intonația joacă un rol important. De exemplu, veți afla despre o nuanță de intonație – un ton descendent și ascendent etc. Astfel de subtilități pot fi auzite numai în cântece și emisiuni TV americane. Apropo, este posibil să studiați o limbă străină la orice vârstă. Chiar și copiii pot comunica cu vorbitori nativi, dar există un mic „dar”. Cel mai adesea, astfel de lecții sunt predate de oameni fără educație pedagogică. Acest lucru este foarte vizibil în construcția lecției lor. Dacă doriți ca copilul dvs. să învețe limba vorbită, atunci este mai bine să contactați profesorii pentru cursuri de engleză pentru copii în sectorul Ciocana și cursuri de engleză pentru copii în sectorul Botanica. Profesorii noștri vor găsi limba comună cu copilului dvs. și vor arăta că învățarea unei limbi străine este o experiență interesantă. La cursurile de limba engleză pentru copii în sectorul Buiucani, vă vom învăța copilul să vorbească fluent limba lui Shakespeare.

În timp ce copilul dvs. studiază limba cu profesorii noștri la cursurile de engleză în sectorul Ciocana sau la cursurile de engleză în sectorul Botanica, cursurile de engleză online în Chișinău au găsit platforme pentru a vă exersa vorbirea cu un vorbitor nativ.

Pentru copii și începători, învățarea cu un nativ poate fi o provocare. De obicei, aceste lecții necesită cel puțin un nivel de bază. Am menționat anterior că profesorii online nu știu limba rusă sau știu, dar foarte superficial, și există pericolul că pur și simplu nu vă vor înțelege de cealaltă parte a ecranului. Aceeași regulă se aplică în direcția opusă. Dacă mergi cu zero cunoștințe la asemenea lecții, nu veți înțelege interlocutorul. Ce valoare are asemenea lecții!?

Pentru a evita „un telefon deteriorat”, vă sugerăm să începeți cu cursuri de engleză online în Chișinău – pentru adulți și cursuri de limba engleză pentru copii în sectorul Buiucani – pentru cei mici. Vă așteptăm cu nerăbdare!