Completează formularul de înscriere!

English schoolMetodica ESL istoria apariției

noiembrie 3, 2021
https://uspeh.md/wp-content/uploads/2021/11/3.jpg

Dacă nu știi cum să te apuci de studierea limbii engleze, atunci încearcă să vorbești în limba engleză după metodica ESL, predată la cursurile de engleză din Chișinău. Haideți să iluminăm această metodica de învațare. Abrevierea „ESL” se traduce ca „limba engleză ca a doua limbă”. Metoda de învățare a unei limbi străine ca limbei...

Dacă nu știi cum să te apuci de studierea limbii engleze, atunci încearcă să vorbești în limba engleză după metodica ESL, predată la cursurile de engleză din Chișinău. Haideți să iluminăm această metodica de învațare. Abrevierea „ESL” se traduce ca „limba engleză ca a doua limbă”.

Metoda de învățare a unei limbi străine ca limbei materne provine din perioada migrațiilor în masă din Statele Unite ale Americii. Refugiații aveau nevoie să se integreze rapid în „frăția americană”, adică să învețe limba. Emigranții nu au studiat limba clasicilor britanici, precum Charles Dickens, Jane Austen, William Thackeray și alții. Aveau nevoie doar să cunoască un vocabular de bază care conține câteva mii de cuvinte.

 Principalele caracteristici

Această tehnică este axată pe îmbunătățirea abilităților de comunicare. Mai mult, se bazează pe învățarea limbajului natural. Învățarea unei limbi străine într-un mod neconvențional este foarte diferită de metoda clasică. În cazul studiului tradițional, accentul se pune pe regulile gramaticale, teoria îngrămădirii și studierea literaturii de specialitate. Metodica neconvențională ESL, predată la cursurile de engleză în sectorul Ciocana și la cursurile de engleză în sectorul Botanica, implică învățarea unei limbi străine prin comunicare. Am învățat limba maternă în copilărie folosind aceeași metodă.

O altă trăsătură distinctivă a metodei „limba engleză ca a doua limbă”este viteza de stăpânire a materialului. Cunoștințele ramân în cap pe un timp îndelungat și nu este nevoie să repetați același lucru de o sută de ori. De obicei, este nevoie de mulți ani pentru a învăța o limbă străină folosind metode clasice, iar în cazul ESL aveți nevoie doar de un an. Împreună cu profesorii de la cursuri procesul va merge și mai repede.

Metodica ESL se bazează pe faptul că încă din primele zile începi să exersezi limba fără a studia teoria. În timpul lecției, se ia ca bază o structură specifică a limbajului, care se utilizează în diferite subiecte și contexte. De exemplu, cea mai simplă construcție „eu privesc” este elaborată în diferite situații: eu privesc la televizor, eu privesc la nori etc. Practicați „eu privesc” doar alegând un substantiv. Dacă veți participa la mai multe lecții de la cursurile de engleză în Chișinău, vocabularul dvs. se va extinde mai repede.

Limba vorbită este mai presus de toate

Cu siguranță, ați dat peste situații în care se pare că sunteți familiarizați cu regulile gramaticale și punctuație (profesorul de la școală v-a obligat să învățați), dar nu sunteți capabili să vorbiți fluent. Acest lucru se întâmplă atunci când studiați o limbă străină într-un mod clasic. ESL ajută la depășirea barierelor în comunicare și a limitelor stabilite într-o școală sau universitate. În primul rând, profesorii de la cursurile de engleză în sectorul Buiucani vă vor învăța cum să vorbiți în limba engleză și peste câteva timp vor începe să se aprofundeze în partea teoretică.

Profesorii de la cursurile de engleză în Chișinău vă vor prezenta această tehnică de studiere rapidă a limbii străine. Vocabularul limbii vorbite include trei mii de cuvinte. Veți petrece mai puțin de șase luni, studiind aceste lexeme. Nu vă mirați că prietenul dvs., care nu cunoștea limba engleză acum 5 luni, vorbește acum ca și cum ar fi limba maternă. Acesta a mers la cursurile de engleză în sectorul Ciocana, la cursurile de engleză în sectorul Botanica sau la cursurile de engleză în sectorul Buiucani. Profesorii noștri vă vor ajuta să nu vă pierdeți în limba vorbită și să vorbiți fluent într-o limbă străină. Nu mai învățați o sumedenie de gramatică și nu citiți cărți dintr-o singură înghițitură!