Completează formularul de înscriere!

Cursuri de limba românăDeveniți fluent în limba română – cursuri pentru adulți în sectorul Râșcani

septembrie 8, 2023
https://uspeh.md/wp-content/uploads/2023/09/iStock-512283242.webp

Cursurile de la Success Academy din sectorul Râșcani sunt cheia către o stăpânire sigură a limbii române.

Învățarea unei limbi străine la vârsta adultă are avantajele sale. Știți exact ce doriți să obțineți din cunoștințele de limba engleză și română și cât timp sunteți dispus să îi dedicați. Cursurile de limba română în sectorul Râșcani (Chișinău) de la școala de limbi străine „Success Academy” sunt o oportunitate excelentă pentru cei care doresc să-și îmbunătățească abilitățile lingvistice pentru comunicarea de zi cu zi, să se concentreze pe limba română de afaceri sau să se pregătească pentru examenul de cetățenie din Republica Moldova sau din România.

Profesorii de la școala de limbi străine Success Academy împărtășesc sfaturi despre învățarea limbii române pentru cursanții adulți.

Faceți din limba română o parte integrantă a vieții de zi cu zi

Puteți studia limba română timp de mai mulți ani și să nu obțineți niciun rezultat pozitiv din cunoașterea limbii. Pentru ca o limbă străină să „funcționeze”, trebuie să o folosiți zilnic în comunicare. Obișnuiți-vă să urmăriți știri în limba română, să vă abonați la bloggerii vorbitori de limba română, să citiți cărți și să vizionați filme în limba română.

Nu vă temeți de greșeli

Atunci când comunicați cu vorbitori nativi de limba română, nu vă fie teamă să faceți o greșeală sau să uitați un cuvânt. Chiar și vorbitorii nativi uită cuvinte!

Gândiți-vă la studiu ca la un sport

Mai repede, mai sus, mai puternic – stabiliți limita, așa cum fac sportivii, obțineți succes și apoi treceți la lucruri noi.  Priviți înapoi și răsplătiți-vă pentru realizările dumneavoastră.

Învățați să scrieți

 Chiar dacă obiectivul dvs. este să vorbiți fluent o limbă străină, nu puteți renunța la abilitățile de scriere. Rețelele de socializare, mesageriile, Youtube – corespondența este o parte importantă a vieții noastre. Lăsați comentarii la postări și videoclipuri interesante și comunicați.

Iubiți limba română

Poate vă place muzica tradițională moldovenească și românească, sau poate vă plac cântăreții pop? Găsiți un hobby legat de limbă. Va fi o motivație suplimentară.

Cursurile de la Success Academy din sectorul Râșcani sunt cheia către o stăpânire sigură a limbii române.