Completează formularul de înscriere!

Cursuri de limba germanăCursuri interactive de germană în Chișinău pentru o carieră promițătoare

septembrie 8, 2023
https://uspeh.md/wp-content/uploads/2023/09/German-Language1.jpg

"Success Academy" - cursuri de germană atât pentru elevii care au deja cunoștințe, cât și pentru copiii care nu au mai învățat niciodată limba germană.

În ultimele decenii, mediul de afaceri din Moldova nu numai că a atras în mod activ companii internaționale, dar a devenit el însuși internațional. În consecință, pentru a obține locuri de muncă de top în astfel de companii, trebuie să cunoașteți o limbă străină. Concomitent cu limba engleză, astăzi, limba germană este la mare căutare în Europa. În prezent, datorită cursurilor de germană la Chișinău de la școala de limbi străine „Success Academy”, copiii și adulții pot începe oricând să învețe această limbă străină.

Una dintre modalitățile de a vă ajuta copilul să învețe germana este să privească desene animate și filme în limba germană. Ascultând vorbitorii nativi, copilul este atent la pronunție, la expresiile faciale și la gesturi și învață cuvinte noi. Cel mai important lucru este să alegeți un desen animat care să fie cu adevărat interesant de privit.

Cum să învățați limba germană din desene animate?

  1. Alegeți să vizionați o serie scurtă sau un episod dintr-un desen animat, astfel încât copilul dumneavoastră să nu se plictisească. Cel mai bine este să începeți chiar de la început și să continuați cu scenariul poveștii.
  2. Parcurgeți episodul și alegeți împreună cu copilul dumneavoastră cuvintele și frazele pe care nu le înțelege.
  3. Fiți atenți la ceea ce se întâmplă în scenă (context).
  4. Urmăriți din nou scena, dar cu traducere, fiind atenți la context. Analizați împreună cu copilul punctele neclare.
  5. Urmăriți din nou scena fără traducere. Observați cât de mult puteți înțelege din context fără a folosi un dicționar.
  6. Scrieți cuvintele pe care nu le înțelegeți și analizați-le.

Profesorii de cursuri de germană din Chișinău recomandă ca întreaga lecție să nu dureze mai mult de o jumătate de oră, astfel încât nici dvs. și nici copilul să nu obosească și să poată asimila materialul fără a-și pierde atenția. Petreceți 2-3 astfel de lecții pe săptămână și veți vedea cum abilitățile de percepție a limbii germane ale copilului dumneavoastră se vor îmbunătăți și cât de repede va începe să se îmbogățească vocabularul său.

Școala de limbă germană „Success Academy” invită copiii și adulții să urmeze cursuri de germană conform metodei ESL recunoscute la nivel internațional „limbă străină ca a doua limbă maternă”. „Success Academy” – cursuri de germană atât pentru elevii care au deja cunoștințe, cât și pentru copiii care nu au mai învățat niciodată limba germană.