Completează formularul de înscriere!

English schoolCursurile de limba engleză din Chișinău – învățăm să vorbim

martie 15, 2023
https://uspeh.md/wp-content/uploads/2023/03/english-1.jpg

Să vorbiți engleza este ușor! Înscrieți-vă la un curs de limba engleză în Chișinău la școala „Success Academy” sau la un curs online prin intermediul formularului de pe site-ul nostru și convingeți-vă singuri.

Nu este nevoie să călătoriți în afara Republicii Moldova pentru a auzi limba engleză. Pe străzile marilor orașe, pe internet, la locul de muncă – engleza a intrat ferm în viața noastră și devine treptat o limbă fără de care nu putem face față.

Limba engleză este studiată în școlile din Moldova, iar copiii primesc cunoștințe de bază în timpul orelor. Cu toate acestea, nu este neobișnuit ca la întrebarea „Vorbiți engleza?” să primiți un „Nu” din partea unui adult care a studiat limba în școală.

Unul dintre cele mai frecvente motive pentru un astfel de răspuns este frica. Este frica de a greși, deoarece cunoștințele de limbă nu sunt perfecte, și frica de a nu înțelege răspunsul interlocutorului și a ajunge într-o situație incomodă. Confruntându-se cu nevoia de a vorbi în engleză, mulți din cauza fricii pur și simplu „uită” cele mai simple cuvinte. Și toate acestea din cauza faptului că programa școlară nu este orientată spre comunicarea în mediul lingvistic al vorbitorilor de limba engleză, ci spre traducerea din engleză în limba maternă. Și abilitățile de traducere scrisă se dovedesc inutile în timpul comunicării orale.

Cursuri de engleză în Chișinău – școala „ Success Academy”

La școala de limbi străine „Success Academy” puteți învăța să vorbiți fără frică în limba engleză, dacă deja o cunoașteți, sau să învățați engleza de la zero. Predarea se face prin metoda eficientă „engleză ca a doua limbă” (ESL).

Cursurile de limba engleză pentru adulți vă vor ajuta nu numai să învățați vocabularul și gramatica într-un scurt timp, dar și să:

  • învățați să gândiți în limba engleză ca și cum ar fi limba dumneavoastră maternă;
  • învățați să deslușiți contextul conversației, astfel încât să puteți înțelege cu ușurință ceea ce se spune;
  • vă exprimați fluent în limba engleză, transformând cu ușurință vocabularul pasiv în vocabular activ;
  • memorați cele mai frecvente construcții lingvistice pentru conversație și să le folosiți în mod activ în vorbire.

Să vorbiți engleza este ușor! Înscrieți-vă la un curs de limba engleză în Chișinău la școala „Success Academy” sau la un curs online prin intermediul formularului de pe site-ul nostru și convingeți-vă singuri.