Completează formularul de înscriere!

Cursuri de limba germanăCursurile de germană pentru copii în Chișinău

ianuarie 10, 2023
https://uspeh.md/wp-content/uploads/2023/01/deutsch-1280x576.jpg

Școala de limbi străine pentru adulți și copii «Success Academy»  îi învață pe copii limba germană conform programului unic "Deutsch als Zweitsprache" (DaZ, germana ca a doua limbă). Mai mult de 75% din timpul alocat lecției este dedicat instruirii conversaționale și de aceea elevii noștri încep să vorbească germana fără teamă după primele lecții.

Însușirea unei limbi străine nu este doar un hobby plăcut, ci și un hobby foarte util. Cunoașterea unei limbi străine permite încadrarea în câmpul muncii în străinătate, admiterea intr-o universitate străină,  obținerea promovarii in carieră, sau posibilitatea de a intra personal  în conversații cu partenerii de afaceri în afara țării.

Limbă germana este considerată pe bună dreptate una dintre cele mai interesante limbi de studiat din lume și este predată în mai multe școli din Moldova.

Cu toate acestea, programele școlare moderne nu oferă copilului abilitățile de comunicare necesare, deoarece se concentrează mai mult pe teoria și practica traducerii din germană în limba lor maternă.

Drept urmare, după 5-7 ani de învățare a unei limbi străine dupa o metodică obișnuită și cu un vocabular pasiv mare, copilul nu poate și chiar îi este frică să vorbească germana.

Cursurile de germană pentru copii în Chișinău de la «Success Academy» îl vor ajuta pe copilul dumneavoastră  să vorbească germana fluent și fără teamă.

Germana ca a doua limbă maternă

Școala de limbi străine pentru adulți și copii «Success Academy»  îi învață pe copii limba germană conform programului unic „Deutsch als Zweitsprache” (DaZ, germana ca a doua limbă). Mai mult de 75% din timpul alocat lecției este dedicat instruirii conversaționale și de aceea elevii noștri încep să vorbească germana fără teamă după primele lecții.

Adica mai mult de 75% din timp în clasă, elevii noștri vorbesc germana, comunică între ei și cu profesorul, formează pronunția corectă și, cel mai important, folosesc în mod activ atât cunoștințele vechi, cât și cele recent insușite.

Cursurile de germană pentru școlari din Chișinău sunt aranjate în așa fel încât încă de la primele lecții  copiii incep a vorbi limbă studiatâ. Materialul este insușit de elevi într-un mod jucăuș, tot așa cum și copiii foarte mici învăță limba lor maternă in familie, de la simplu la complex.

Instruirea are loc în grupuri sau individual, ținând cont de nivelul inițial de cunoaștere. Puteți înscrie copilul Dvs la cursuri intr-una dintre școlile «Success Academy», amplasate in toate sectoarele Chișinăului (Buiucani, Botanica, Ciocana și Centru ) sau puteți studia online.