Completează formularul de înscriere!

Cursuri de limba germanăPredarea limbii germane în Chișinău

ianuarie 10, 2023
https://uspeh.md/wp-content/uploads/2023/01/german-1280x683.jpg

Predarea limbii germane în Chișinău se desfașoară după una dintre cele mai moderne și populare metodici — "Deutsch als Zweitsprache" (DaZ, germana ca a doua limbă).

Limbă Germana întră în Top-20 a celor mai vorbite limbi din lume. Germană este vorbită în Germania, Elveția, Austria și alte țări europene și este limba oficială de lucru a Uniunii Europene.

În ciuda utilizării pe scară largă a limbii engleze, mulți dinte cei care invață limbi străine fac o alegere în favoarea limbii germane.

Și dacă dvs intenționați să vă mutați într-o țară în care germană este limba de stat sau să lucrați într-un mediu germanofon, nu puteți face fără cunoașterea limbii germane.

Limbă germană in Chișinău de la «Success Academy».

Nu ați studiat niciodată limba germană, dar ați dorit întotdeauna să o vorbiți? Sau poate aveți ceva cunoștințe școlare in germana, pe care doriti să le perfectați?

Indifirent daca doriți să studiati germană  „pentru sine” sau pentru a muta și a lucra într-o altă țară – școala de limbi străine pentru copii și adulți «Success Academy» vine în ajutor ca sa obțineți scopul dorit.

Predarea limbii germane în Chișinău se desfașoară după una dintre cele mai moderne și populare metodici — „Deutsch als Zweitsprache” (DaZ, germana ca a doua limbă).

Cu această metodă de predare, accentul nu se pune pe teorie și reguli, ci pe practică — la fel cum un copil mic începe să-și învețe limba maternă fără să cunoască regulile scrise.

Mai mult de 75% din timpul alocat lecției este dedicat instruirii conversaționale și de aceea elevii noștri încep să vorbească germana fără teamă după primele lecții.

Teoria și gramatica sunt studiate în paralel, consolidând partea practică a lecției.

«Success Academy» oferă cursuri de germană pentru adulți în Chișinău, concepute pentru diferite niveluri de cunoștințe: de la A (pentru începători) până la C (pentru avansați).

Lecțiile sunt ținute în grupuri mici sau individual, în școlile noastre în sectoarele Buiucani, Botanica, Ciocana și Centru.

Daca prezență fizica la lecții este imposibilă din orice considerente, există  posibilitatea de a studia online.