Completează formularul de înscriere!

English schoolCursuri intensive de engleză pentru copii la Botanica (Chișinău): grija pentru viitor

martie 11, 2022
https://uspeh.md/wp-content/uploads/2022/03/ENGLISH-letters-1.jpg

În lumea contemporană, cunoașterea bună a limbii engleze demonstrează educație și promite perspective bune de carieră. Adesea, limba engleză de bază este o condiție prealabilă pentru admiterea la o universitate prestigioasă sau o poziție managerială. Abilitatea de a comunica fluent în limba engleză în timpul călătoriilor este foarte importantă, deoarece este limba de comunicare internațională....

În lumea contemporană, cunoașterea bună a limbii engleze demonstrează educație și promite perspective bune de carieră. Adesea, limba engleză de bază este o condiție prealabilă pentru admiterea la o universitate prestigioasă sau o poziție managerială. Abilitatea de a comunica fluent în limba engleză în timpul călătoriilor este foarte importantă, deoarece este limba de comunicare internațională.

Părinții moderni acordă o atenție deosebită studiului limbii engleze de către copii (cursuri de engleză Chișinău) ca garanție a performanței lor profesionale de viitor. Școlile online de limbă engleză pentru copii vă permit să obțineți cunoștințe oriunde, chiar și în țară, singura condiție este disponibilitatea internetului.

Când să începeți studiul cu copiii?

Adepții învățării timpurii susțin că copiilor ar trebui să li se predea limba engleză aproape din primele zile de viață. Alții cred că învățarea unei limbi străine  trebuie să aibă loc doar într-un mediu natural. Specialiștii cursurilor de engleză pentru copii spun că poti incepe sa inveți limba engleză la orice vârstă, principalul  este să o faci corect intr-un mod lejer de joacă, ținând cont de factorii externi și de caracteristicile individuale ale copilului.

Profesorii au observat că copiii de la vârsta de 5 ani și-au format deja percepția lingvistică și un vocabular suficient. Copilul percepe și își amintește cu ușurință noțiuni alternative într-o limbă străină.

Psihologii salută cunoașterea unei limbi străine ca o modalitate de a dezvolta gândirea, atenția, vorbirea și memoria. La Success Academy, copiilor li se pare interesant și distractiv să învețe limba engleză!

Cursuri individuale, lecții de grup față în față sau online pentru copii – toată lumea va găsi un format convenabil în scoala Success Academy.

Recenziile părinților care au văzut în sfârșit un rezultat tangibil în succesul copilului lor confirmă eficacitatea noastră. Cursurile se desfășoară într-un mediu de joc plăcut, care stimulează abilitățile de comunicare.