Completează formularul de înscriere!

English schoolCursuri de engleză pentru adulți în Chișinău (Ciocana): pregătire pentru comunicare în viața reală

martie 11, 2022
https://uspeh.md/wp-content/uploads/2022/03/english-courses-00001-1280x853.jpg

Astăzi, importanța cunoașterii limbii engleze este incontestabilă. Înțelegând oportunitățile care se deschid, majoritatea tinerilor și adulților își propun să învețe limba engleză. Școlile de engleză online acum nu surprind pe nimeni. Mulți se pierd printre numeroasele oferte de învățare a limbii engleze. Success Academy (Engleza Ciocana) organizează diferite formate de cursuri, de la lecții individuale...

Astăzi, importanța cunoașterii limbii engleze este incontestabilă. Înțelegând oportunitățile care se deschid, majoritatea tinerilor și adulților își propun să învețe limba engleză. Școlile de engleză online acum nu surprind pe nimeni. Mulți se pierd printre numeroasele oferte de învățare a limbii engleze.

Success Academy (Engleza Ciocana) organizează diferite formate de cursuri, de la lecții individuale online sau la școală, până la un curs accelerat de engleză în grupuri mici.

Școala de engleză din Chișinău „Success Academy” folosește metodologia internațională engleză ca limbă a doua, care și-a demonstrat eficiența.

Scopul abordării ESL English este de a învăța persoana să vorbească fluent engleza, la acelaș nivel ca și în limba maternă, fără memorare și repetare nesfârșită a gramaticii.

Această metodă oferă un rezultat simțit după o lună.

Cunoști deja o parte din vocabular, nu există cunoștințe zero de limbă engleză. Limba rusă conține multe cuvinte împrumutate și înrudite pe care toată lumea le înțelege. Printre acestea: „radio”, „muzică”, „bancă” și multe alte cuvinte cu care sunteți familiarizați intuitiv.

Studiul unei limbi străine nu este o sarcină ușoară. La cursurile obișnuite, după câteva prelegeri, apare senzația că nu ve-ți memora niciodată abundența de reguli și excepții.

La cursurile Success Academy, doar 20% din timp este dedicat studierii teoriei, 80% din timp practicii vorbirii.

Impulsul pentru dezvoltarea metodologiei ESL a fost fluxul de imigrație în Statele Unite pentru a-i învăța rapid limba pe nou-sosiți. Analizând limba, lingviştii au identificat 80 de constructe a propoziţiilor pe care se bazează gramatica engleză. Deținându-le, o persoană poate vorbi engleza cu ușurință și corect. Înscrieți-vă la o lecție de probă pentru a afla mai multe despre această metodă eficientă.

Încrederea în sine și interesul este cheia succesului tău. Unul are nevoie de cunoștințe de engleză pentru muncă, altul – pentru călătorii, al treilea – pentru autodezvoltare.

Cele mai eficiente metode de predare includ lecțiile individuale sau în grup mic.

La cursurile de limba engleză Chișinău online, studenții aduc la automatism utilizarea construcțiilor gramaticale, abilitatea de a vorbi în limba engleză este dezvoltată pe teme bine structurate.

Scoala Success Academy angajează profesori calificați care vor trezi interesul. Entuziasmul și dragostea pentru munca depusă îi inspiră pe studenți.

Nu recrutăm grupuri mari, prin urmare, profesorul acordă atenția cuvenită fiecărui elev. Alegând studiul limbii engleze în grup, ai ocazia să fii într-o atmosferă prietenoasă care îți va „stimula” interesul.