Completează formularul de înscriere!

English schoolCursuri de engleza pentru adulți la Buiucani (Chișinău): te vom învăța să vorbești engleza pentru afaceri și viață

martie 11, 2022
https://uspeh.md/wp-content/uploads/2022/03/Learntalk_BlogPosts_Affordable_Sites-1280x640.jpg

Astăzi este dificil să ne imaginăm o afacere de succes fără cooperare și comerț internațional. Un antreprenor trebuie să cunoască fluent limba engleză. Cunoașterea unei limbi străine de afaceri facilitează negocierea sau corespondența de afaceri, lectura documentației, căutarea investitorilor. Chiar și începătorii pot poseda engleza de afaceri, deoarece este caracterizată de un domeniu îngust. Un...

Astăzi este dificil să ne imaginăm o afacere de succes fără cooperare și comerț internațional. Un antreprenor trebuie să cunoască fluent limba engleză.

Cunoașterea unei limbi străine de afaceri facilitează negocierea sau corespondența de afaceri, lectura documentației, căutarea investitorilor. Chiar și începătorii pot poseda engleza de afaceri, deoarece este caracterizată de un domeniu îngust.

Un portret tipic al unui adult care începe să învețe  limba la școala «Success Academy» (academia de limbi străine) – „bază școlară”, pronunție și gramatică uitate, fraze primitive memorate care sunt inutile pentru comunicare live.

Majoritatea din ei nu au practicat comunicarea cu străinii de mulți ani, iar apoi brusc a apărut nevoia de a dezvolta această abilitate.

Metodele moderne și o abordare individuală pentru fiecăre student dau un rezultat excelent, permit studenților să se realizeze, să poată lucra liber și să comunice cu reprezentanții altor țări, fără a simți teamă și dificultăți în procesul de comunicare. Elevii pot vedea rezultate tangibile încă de la prima lecție.

Specialiștii cursurilor de engleză pentru adulți din Buiucani (Chișinău) «Success Academy» lucrează conform unui program unic ESL, care corespunde exigențelor moderne pentru afaceri, principiul metodei este de a studia limba ca limbă proprie..

Metodologia ESL, prin exersare constantă a vorbirii, permite să vă dezvoltați abilitățile de înțelegere a limbii engleze vorbite. Profesorii creează o bază de constructe stabile ale limbajului. În acest proces, elevii își dezvoltă vocabularul și pot înlocui părți aparte ale vocabularului cu altele noi.

Convorbirile telefonice cu partenerii străini implică de obicei programarea de întâlniri, discutarea termenilor colaborării și clarificarea altor probleme. Negocierile folosesc eticheta standard de afaceri și expresii comune. Engleza în conversațiile telefonice este concisă și relativ simplă în ceea ce privește gramatica.

Pe lângă antreprenori, cunoașterea limbii engleze de afaceri este necesară pentru angajații diverselor companii, în special a celor străine. Mulți angajatori includ în atribuțiile unui angajat nu numai corespondența de afaceri și conversațiile telefonice, dar și prezentările și întâlnirile de afaceri. Engleza de afaceri va fi cu siguranță utilă în astfel de situații.

Cursurile de engleză Success Academy vă  ajuta să posedați cursuri de engleză în afaceri (studierea limbii engleze), online sau la zi în biroul companiei.

Spre deosebire de metoda tradițională, ESL este un curs practic de engleză. 80% din timpul de clasă este dedicat conversației. Cunoașterea  limbii engleze facilitează angajații Dstră să se evidințieze pe fondul concurenților.

La cursurile corporative de grup vei avea ocazia să studiezi limba la cel mai bun preț. Învățați limba engleză cu plăcere – acest lucru vă va permite să vorbiți chiar și în fața unui public numeros.