Completează formularul de înscriere!

Cursuri de limba germanăCursuri de limbă germană la Chișinău: abordare individuală și proces de învățare eficient

mai 18, 2023
https://uspeh.md/wp-content/uploads/2023/05/70393d8b2d78f0302ff44cb515061a090dc3645a-1280x848.jpeg

Învățarea limbii germane în Moldova oferă multe avantaje: perspective de carieră mai bune, orizonturi mai largi, oportunități de călătorie și de comunicare.

Învățarea limbii germane este un hobby amuzant și plin de satisfacții, care îi va permite copilului dumneavoastră să-și facă noi prieteni și îi va deschide o lume întreagă de cărți, desene animate și divertisment.

Dar învățarea unei limbi străine nu este întotdeauna ușoară. Și nu este întotdeauna posibil ca profesorul sau părinții să aloce timp suplimentar pentru a exersa regulile sau pronunția cu copilul dumneavoastră.

Cea mai bună opțiune în acest caz este să vă înscrieți la un curs de limba germană în Chișinău, la școala de limbi străine „Success Academy”.

Germană pentru începători și avansați

 Școala de limbi străine „Success Academy” predă limba germană copiilor cu vârsta de la 6 ani în sus. Nu există cerințe de nivel de intrare: la „Success Academy” pot participa atât copiii care învață limba germană de la zero, cât și cei care învață deja limba germană la școală și doresc să învețe mai mult.

Se poate învăța individual sau în grupuri mici, alese în funcție de vârstă și de nivelul de limbă. Profesorii școlii sunt gata să ajute fiecare elev și să îi acorde tot timpul de care are nevoie, să-l motiveze să învețe și să îi ofere o dispoziție pozitivă.

Cursurile de germană pentru elevi în Chișinău sunt potrivite pentru dvs. dacă:

  • copilul are dificultăți în învățarea materialului școlar;
  • copilul se teme să vorbească în germană în clasă;
  • copilul nu mai este interesat de limba germană și nu mai este motivat să o învețe.

La „Success Academy”, predarea se bazează pe metodologia „limba străină ca a doua limbă maternă”. Această metodologie oferă cel mai natural mod de a învăța o limbă, prin practică, spre deosebire de cele tradiționale, în care accentul se pune pe teorie.

Profesorii încep să vorbească în limba străină cu elevii încă de la prima lecție. Copilul dvs. învață imediat să răspundă în propoziții complete și, până la sfârșitul cursului, poate vorbi germană fără rușine nu numai în clasă, ci și cu vorbitori nativi.

Învățarea limbii germane în Moldova oferă multe avantaje: perspective de carieră mai bune, orizonturi mai largi, oportunități de călătorie și de comunicare.

Cu „Success Academy” copilul dumneavoastră va îndrăgi limbile străine!