Completează formularul de înscriere!

Cursuri de limba germanăÎncepeți anul școlar cu o școală de limbi străine: Cursuri de germană în Chișinău pentru toate nivelurile

mai 18, 2023
https://uspeh.md/wp-content/uploads/2023/05/700.jpg

Cursurile de germană pentru copii în Chișinău de la „Success Academy” reprezintă o metodologie recunoscută la nivel internațional "limba străină ca a doua limbă maternă".

Notele mici la germană sunt unul dintre motivele pentru care părinții se gândesc să-și înscrie copilul la un curs de germană în Chișinău, dar nu este principalul. Din ce în ce mai mulți părinți consideră că o limbă străină este o investiție bună pentru viitorul copilului lor.

Din păcate, programele școlare obișnuite nu îi pregătesc pe copii pentru a comunica în limba germană la un nivel suficient. Un copil care a părăsit școala, chiar și un elev excelent la germană, se poate pierde complet la prima conversație cu un vorbitor nativ sau poate decide că limba străină nu îl mai interesează – toate acestea pentru că școala nu l-a ajutat să conștientizeze avantajele cunoașterii limbii germane.

În anul școlar – cu cursuri de limba germană!

Școala de limbi străine „Success Academy” invită elevii cu orice nivel de cunoștințe lingvistice la cursuri de germană în Chișinău. Acest lucru este relevant în special pentru cei care își propun să studieze în străinătate sau pur și simplu doresc să-și ajute copilul să înceapă cu ușurință să învețe o nouă limbă. Cursurile pentru elevi îl vor ajuta pe copilul dumneavoastră să-și îmbunătățească cunoștințele de limba germană și să dobândească altele noi.

Cursurile de germană pentru copii în Chișinău de la „Success Academy” reprezintă o metodologie recunoscută la nivel internațional „limba străină ca a doua limbă maternă”, care a fost folosită inițial pentru a învăța rapid o limbă pentru migranți, iar după rezultate uimitoare a fost prelucrată și adaptată de lingviști pentru învățarea oricărei limbi. Treptat, metodologia ESL s-a răspândit în întreaga lume, iar acum este aplicată cu succes în Moldova.

Care este secretul metodologiei?

  1. Materialul nou nu este prezentat sub formă de cuvinte individuale, ci sub formă de fraze, construcții tipice de vorbire care sunt folosite în comunicarea de zi cu zi.
  2. Construcțiile sunt exersate imediat în grup și consolidate până când copilul începe să le folosească „din mers”, fără să se gândească la asta.
  3. Se lucrează în mod constant la îmbunătățirea vocabularului.
  4. Copilul dumneavoastră și profesorul comunică de la egal la egal, în limba germană. Acest lucru înlătură teama de barieră lingvistică încă de la primele lecții și îi permite copilului să vorbească imediat.
  5. Gramatica este predată suplimentar față de vocabularul practic, nu invers.

Descoperă fascinanta limbă germană pentru copii din Chișinău la cursurile „Success Academy”!