Completează formularul de înscriere!

Cursuri de limba românăCurs eficient de limba română pentru adulți în Chișinău: îmbunătățiți-vă limba

mai 18, 2023
https://uspeh.md/wp-content/uploads/2023/05/romanian_online.webp

Cursurile de limba română pentru maturi la Chișinău de la școala de limbi străine „Success Academy” îi va ajuta pe adulții care au cunoștințe de bază ale limbii.

În învățarea limbii române, ca în cazul oricărei limbi străine, o abordare sistematică este întotdeauna esențială. Cu toate că puteți obține unele cunoștințe de bază – cum ar fi alfabetul, vocabularul de bază și regulile – citind un manual sau descărcând o aplicație de autoinstruire, va fi foarte dificil să progresați mai departe fără ajutorul unui profesor calificat.

Cursurile de limba română pentru maturi la Chișinău de la școala de limbi străine „Success Academy” îi va ajuta pe adulții care au cunoștințe de bază ale limbii să își consolideze abilitățile de vorbire și să continue drumul spre a vorbi fluent.

Limba română pentru vorbitorii de rusă la „Success Academy”

La „Success Academy”, limba română este predată folosind o metodologie eficientă care are ca scop stăpânirea limbii cât mai repede și mai natural posibil – „o limbă străină ca a doua limbă maternă”.

Accentul principal al metodologiei este pus pe interacțiunea conversațională în timpul lecției, ceea ce vă permite să exersați imediat noul vocabular. În acest scop, profesorii simulează situații de vorbire, desfășoară jocuri interactive și dau sarcini creative.

Cursurile vor fi utile pentru cei care doresc să:

  • își extindă vocabularul;
  • stabilească pronunția corectă, să exerseze diftongi, triftongi și alte elemente fonetice dificile;
  • dezvolte și să perfecționeze abilitatea de a comunica liber și ușor;
  • consolideze cunoștințele despre timpurile verbale, regulile de conjugare și altele;
  • dezvolte abilitatea de a asculta limba.

Uneori, chiar și cu un vocabular pasiv bun și o bună capacitate de ascultare, cursanții de limba română nu pot comunica fluent pe teme de bază, pentru că se tem să nu spună ceva greșit. Cursurile vă vor ajuta în acest sens. Interacționând cu profesorul și cu colegii de clasă la fiecare lecție, vă veți depăși neîncrederea și veți transforma cu ușurință vocabularul pasiv în vocabular activ.

Veniți să învățați româna la școala „Success Academy” la Chișinău!