Completează formularul de înscriere!

English schoolCursuri de engleză pentru copii la Ciocana de la „Success Academy”

martie 29, 2022
https://uspeh.md/wp-content/uploads/2022/03/20220307_165539-1280x960.jpg

Cursurile de engleză pentru copii la „Success Academy” dedică aproximativ 80% din timpul lecției exersării vorbirii. Profesorii implică în procesul instruirii forme de joc, copiii vor stăpâni engleza ușor, eficient și fără studiu forțat. Fiecare lecție extinde vocabularul, oferă o stăpânire treptată a gramaticii. Metodologia de învățare a limbii engleze pentru copii la cursurile «Success...

Cursurile de engleză pentru copii la „Success Academy” dedică aproximativ 80% din timpul lecției exersării vorbirii. Profesorii implică în procesul instruirii forme de joc, copiii vor stăpâni engleza ușor, eficient și fără studiu forțat. Fiecare lecție extinde vocabularul, oferă o stăpânire treptată a gramaticii.

Metodologia de învățare a limbii engleze pentru copii la cursurile «Success Academy» este confirmată de cercetări în domeniul predării limbilor străine și se bazează pe practica învățării limbii materne (ESL).

Cum decurg cursurile

Peste 3.000 de absolvenți ai «Success Academy» care au asimilat limba engleză confirmă eficiența metodei de predare prin feedback.
Metodele utilizate includ:

  • formate de jocuri interactive;
  • trecerea de la teorie la practica comunicării live;
  • utilizarea prezentărilor captivante pentru a înțelege subiectele;
  • repetarea regulată a gramaticii studiate și a elementelor gramaticale noi la fiecare lecție;
  • materiale audio și video pentru formarea înțelegerii auditive a limbii engleze.

Copiii sunt devizați în grupuri mici de 3-4 persoane pentru a crea un contact apropiat și o atmosferă favorabilă de dialoguri.

Prin ce diferă «Success Academy».

Accentul este pus pe utilizarea activă a vorbirii în practică, fapt  ce ne deosebește de școlile tradiționale în care copiii citesc și scriu mai mult. Partea conversațională este cea care face posibilă ca cunoașterea unei limbi străine să fie liberă și să nu transforme teoria într-o „materie  inutilă”.  În același timp, dialogurile vizează interesele copiilor, discutarea gândurilor și poveștilor lor.

Metodologia ESL este folosită pentru a preda limbi străine în diferite țări din  lume. Baza acestei tehnici este principiul învățării unei limbi străine ca limbă maternă. Sunt asimilate structurile stabile ale limbajului pe care se bazează vorbirea, datorită extinderii paralele a vocabularului, copilul poate susține diverse subiecte, își poate exprima gândurile și poate răspunde la întrebări.

La «Success Academy» vă puteți înscrie la cursuri în grup la Ciocana sau puteți alege limba engleză online pentru copii cu lecții individuale. Alegeți ritmul acceptabil pentru copil, noi selectăm programul în funcție de nivelul de cunoștințe.

Indiferent de nivelul de cunoștințe de la început, la finalizarea cursurilor, studenții noștri iubesc limba engleză, comunică ușor și liber, își înțeleg interlocutorii și nu le este frică să vorbească.