Completează formularul de înscriere!

English schoolȘcoala de limbă engleză pentru adulți la Ciocana : cum să înveți o limbă de la zero

martie 29, 2022
https://uspeh.md/wp-content/uploads/2022/03/English.jpg

Majoritatea studenților la cursurile de engleză sunt oameni care posedă o experiență în studiul limbii la școală și trebuie doar să o racordeze la un nivel bun de conversație. Sunt și cei care au studiat o altă limbă străină, dar doresc să posede și engleza. La școala «Success Academy» este cursul specializat de engleză pentru...

Majoritatea studenților la cursurile de engleză sunt oameni care posedă o experiență în studiul limbii la școală și trebuie doar să o racordeze la un nivel bun de conversație. Sunt și cei care au studiat o altă limbă străină, dar doresc să posede și engleza. La școala «Success Academy» este cursul specializat de engleză pentru începători.

Principii de predare a limbii engleze pentru adulți „de la zero” la  «Success Academy»

  1. Învățarea cuvintelor, extinderea vocabularului.

Cuvintele stau la baza oricărei limbi, este imposibil să vorbim fără denumiri de fenomene, obiecte, acțiuni. Cu cât vocabularul este mai bogat, cu atât este mai ușor să vă exprimați dorințele și gândurile. Această abilitate este susținută de practica conversației.

  1. Învățarea constructelor de limbaj stabile.

Particularitatea metodologiei ESL este diferită de lucrul cu gramatica și vocabularul din învățământul școlar tradițional. Studiind limba, lingviştii au identificat 80 de structuri gramaticale pe care se bazează gramatica, de la nivelul Elementar la cel Avansat.

  1. Antrenarea vorbirii.

La orele practice, folosirea construcțiilor gramaticale este formată până la automatism. Așa se crează o abilitate stabilă de a vorbi în engleză pe subiecte de bază. Vocabularul este extins prin studiul obligatoriu de cuvinte noi la fiecare lecție.

  1. Comunicare liberă.

Deoarece metoda ESL face apel la practică într-o măsură mai mare, 80% din toate lecțiile sunt dedicate vorbirii. Experții consideră că această abordare garantează progresul lingvistic, spre deosebire de școlarizarea clasică.

Care sunt așteptările de la cursurile  «Success Academy»

«Success Academy» are grupuri de copii și engleză pentru adulți. Cursurile se țin în format de grup sau individuale, poți alege lecții la zi sau cursuri online dacă îți este incomod să te deplasezi la școală.

Este important să manifestați interes pentru subiect și activitatea din clasă – să intrați în dialoguri, să ascultați îndrumările mentorului și să vorbiți corect. Profesorii noștri sunt special pregătiți, creează o atmosferă prietenoasă, oferă sprijin pentru a insufla elevilor încredere în sine.