Completează formularul de înscriere!

English schoolCursuri de engleză pentru adulți la Botanica: stabilește un obiectiv și obține un rezultat

martie 29, 2022
https://uspeh.md/wp-content/uploads/2022/03/Tips-For-Students-To-Score-Well-On-Exams.width-600.jpg

Practica a demonstrat că învățarea limbii engleze la cursuri este mai eficientă decât de  sinestătător. Aceasta este una din cele mai simple și mai ieftine modalități. Într-o atmosferă prietenoasă, de susținere, apare contactul cu profesorul, care generează un interes viu și dorință de învățare. Dialogurile și sarcinile practice dezvăluie cu ușurință erorile, iar profesorul le...

Practica a demonstrat că învățarea limbii engleze la cursuri este mai eficientă decât de  sinestătător. Aceasta este una din cele mai simple și mai ieftine modalități. Într-o atmosferă prietenoasă, de susținere, apare contactul cu profesorul, care generează un interes viu și dorință de învățare. Dialogurile și sarcinile practice dezvăluie cu ușurință erorile, iar profesorul le corectează imediat.

Cum se învață engleza pentru adulți in «Success Academy»

Unul din avantajele cursurilor de calitate este un program gata elaborat, care a fost testat pe mii de studenți. În paralel, există fluxuri de diferite nivele de complexitate, nu trebuie să recuperați  sau să așteptați pe cineva, testarea determină nivelul actual de cunoștințe pentru a stabili nivelul de complexitate care vi se potrivește.

Cursurile de engleză pentru adulți la Botanică «Success Academy» funcționează în grupuri mici, ceea ce este confortabil atât pentru profesor, cât și pentru studenți. Grupurile de 8-12 persoane îți permit să fii cât mai activ și să beneficiezi de atenția profesorului. Fiecare poate alege un format convenabil (online sau offline) și intensitatea cursurilor.

Offline este preferat de oamenii din locațiile apropiate, cu o abordare clasică a învățării. Dacă dintr-un motiv oarecare locația școlii nu ți se potrivește, poți oricând să treci la înstruirea online, fără să pierzi timpul în navetă.

Cursurile online nu sunt inferioare ca calitate față de lecțiile la zi, acest format este comod școlarilor, adulții care își prețuiesc propriul timp apreciază și ei comoditatea.

Un curs intensiv de engleză cu o frecvență mare de lecții (4-5) de obicei este mai greu de suportat pentru începători, mai des este ales dacă  sunt limitați în timp pentru a dobândi abilități lingvistice: la schimbarea locației de trai, un examen important,  la universitate, avansare în carieră care necesită cunoașterea limbii engleze.

Cursul intensiv este recomandat de profesori dacă bunele abilități de vorbire s-au format mai devreme, dar de-a lungul anilor, din lipsă de practică, acestea au fost uitate.

Pentru începătorii învățarea limbii engleze, se recomandă să fie obișnuită de 2-3 lecții pe săptămână, astfel încât abundența de informații noi să aibă timp de asimilare.

Cum și de ce să înveți engleza pentru adulți: stabilește un obiectiv.

Greșeala este să înveți engleza „pentru sine”, fără a înțelege beneficiile practice concrete. Cu timpul, această motivație dispare și învățarea se oprește.

Răspunde la întrebarea „De ce faci asta?”. Obiectivele concrete vor sprijini și vor motiva continuarea studiului limbii engleze.

Cursurile pentru adulți la Botanică cu strategia corectă de învățare ESL sunt un alt pas către stăpânirea fluentă a limbii engleze.