Completează formularul de înscriere!

English schoolCursuri de engleză pentru copii în Chișinău: cum să-ți ajuți copilul să învețe limba

martie 11, 2022
https://uspeh.md/wp-content/uploads/2022/03/english-for-children-and-youth.jpg

Majoritatea părinților înțeleg importanța limbii engleze în viața modernă, există o dorință firească de a începe studiul cât mai devreme. Părinții cer  învățarea limbii engleze, dar, din cauza aspectelor psihologice, este dificil pentru copii să înțeleagă abstractul „pentru studiu de viitor”. Este important să înțeleagă beneficiul specific în ce situații le este utilă o limbă...

Majoritatea părinților înțeleg importanța limbii engleze în viața modernă, există o dorință firească de a începe studiul cât mai devreme.

Părinții cer  învățarea limbii engleze, dar, din cauza aspectelor psihologice, este dificil pentru copii să înțeleagă abstractul „pentru studiu de viitor”. Este important să înțeleagă beneficiul specific în ce situații le este utilă o limbă străină: lectura  instrucțiilor, cunoașterea obiectivelor călătoriei în străinătate, înțelegerea emisiunilor TV și textelor cântecelor.

Părinții de multe ori nu știu cum să ajute copilul să învețe limba engleză și să-l motiveze să obțină rezultate.

Pentru progres, un rol important joacă practica conversațională și imersiunea în mediul vorbitor de engleză. Desigur, pentru asta nu este necesar să mergi în Anglia – este suficient doar să vorbești cu copiii în engleză.

La cursurile de limba engleză pentru copii din Chișinău „Success Academy”, profesorii au reușit să transforme limba engleză pentru copii din memorare obositoare în activitate distractivă și productivă.

Profesorii cu experiență sunt de opinia că profesorul și părintele ar trebui să lucreze în tandem. Este necesar să  demonstrați copiilor credința în propriile puteri și credința în succes, pentru a forma oportunități de aplicare a abilităților lor în viața cotidiană – așa puteți obține un rezultat bun.

Cursul de engleză vorbită de la „Success Academy” permite să vă extindeți vocabularul, să eliminați bariera lingvistică și să înaințați fluent în limba engleză. Cursurile se țin în grupuri mici, într-o atmosferă liberă, prietenoasă. Copiilor de vârstă școlară primară le place să se joace și sunt fericiți să învețe ceva nou și interesant.
Adesea își îndeplinesc sarcinile în perechi, practica vorbirii ocupă cea mai mare parte a lecției. Astfel, copiii aplică cunoștințele pe care le au deja și sunt motivați pentru a avansa în continuare în studiul limbii engleze.

Fii un exemplu pentru propriul copil. Copiii acceptă inconștient un model de comportament de la părinți. Șansa unui copil să înceapă brusc să manifeste interes pentru engleză este neglijabilă, dacă nimeni din familie nu manifestă interes pentru alte culturi și limbi străine. Întrebați copilul cum decurg cursurile, discutați despre vreme și cărțile citite, subliniați importanța realizărilor sale în toate modurile posibile.