Completează formularul de înscriere!

English schoolCum să începi studierea limbii engleze la cursurile pentru adulți din Chișinău și să nu fii dezamăgit

martie 11, 2022
https://uspeh.md/wp-content/uploads/2022/03/english-uspeh-1280x853.jpg

Pentru un adult începător, în baza experienței școlare, procesul de învățare a unei limbi străine pare adesea complicată și durabilă. O multitudine de reguli  neînțelese, o abundență de timpuri, articole de neînțeles pot provoca o pierdere a interesului și pot face să renunți la cursuri. Într-adevăr, se crede că studierea limbii engleze este mai dificilă...

Pentru un adult începător, în baza experienței școlare, procesul de învățare a unei limbi străine pare adesea complicată și durabilă. O multitudine de reguli  neînțelese, o abundență de timpuri, articole de neînțeles pot provoca o pierdere a interesului și pot face să renunți la cursuri.

Într-adevăr, se crede că studierea limbii engleze este mai dificilă pentru adulți:

  • obiceiul de a studia sistematic a rămas de mult la școală,
  • lipsa timpului liber,
  • dificitul de motivare,
  • probleme cu memoria.

Metoda modernă de predare a ESL implică  concentrarea asupra constructelor stabile ale limbajului. La cursurile de engleză pentru începători, studenții comunică pe subiecte care îi interesează, practică jocuri, urmăresc videoclipuri, studiază texte fascinante. Abilitățile care se dezvoltă în timpul cursului de engleză pentru adulți din Chișinău:

  • Capacitatea de a-și exprima liber gândurile
  • Capacitate de a citi și a scrie
  • Abilitatea de a gândi în engleză
  • Înțelegerea regulilor de construire a unei fraze
  • Înțelegerea discursului străin

Regulile simple vor ajuta la mobilizarea resurselor și la sporirea eficienței.

1) Formulați clar de ce trebuie să studiați engleza.

De exemplu, pentru o afacere mai eficientă, pentru comunicare liberă în timpul călătoriilor sau autorealizare. Trebuie să vă expuneți clar obiectivul. Atunci va apărea motivația, care va oferi puteri la depășirea primilor, cei mai dificili pași. La început poate părea că aceasta este o sarcină imposibilă, dar acest sentiment va trece după câteva săptămâni de cursuri, când veți sesiza propriul progres.

2) Decideți cât timp puțeți aloca lecțiilor de engleză. Aceasta depinde de metoda de predare. Success Academy oferă atât lecții individuale, cât și de grup, online și offline. Daca ai la dispoziție un loc unde te poți concentra si nimeni nu va distrage atenția, alege cursuri online. Dacă preferați comunicarea „live”, atunci puteți acorda preferință cursurilor offline individuale sau de grup.

3) Nu uitați că doar sunteți la curs. Încercați să închideți ochii la toate dificultățile. După ce ați studiat elementele de bază ale limbii engleze, procesul de învățare a tuturor subtilităților nu va mai părea prea dificil. Bucurați-vă de comunicare cu aceiași începători ca și Dvs. și   profesorul.

4) Percepeți la auz. Rezultate bune sunt posibile numai cu imersiunea completă în studiul cursului. Nu este necesar să porți un dialog doar cu vorbitori nativi direcți. Puteți căuta cuvinte și expresii pe care doriți să le cunoașteți, puteți viziona filme în engleză, puteți asculta muzică. Exersează-ți constant abilitățile, atunci rezultatul se va manifesta rapid și va dura mult timp!

Cu cât vorbești și asculți mai mult, cu atât mai repede va dispărea această barieră.

Verifică-ți nivelul de cunoștințe pe site și înscrieți-vă la o lecție introductivă gratuită a cursului de limbă engleză „Success Academy”.