Completează formularul de înscriere!

English schoolEngleză pentru bloggeri, Metodologie ESL

ianuarie 3, 2022
https://uspeh.md/wp-content/uploads/2022/01/46.jpg

Blogurile sunt asemănatoare cu jurnalele online, care pot fi personale, educaționale sau informaționale. Oricine poate, să-și înceapă propriul blog despre totul din lume! De asemenea, citirea blogurilor este cel mai eficient și distractiv mod de a învăța limba engleză. Dificultăți în blogging După ce creați blogul personal, ve ți avea o șansă excelentă să învățați...

Blogurile sunt asemănatoare cu jurnalele online, care pot fi personale, educaționale sau informaționale. Oricine poate, să-și înceapă propriul blog despre totul din lume! De asemenea, citirea blogurilor este cel mai eficient și distractiv mod de a învăța limba engleză.

Dificultăți în blogging

După ce creați blogul personal, ve ți avea o șansă excelentă să învățați cum să scrieți corect în engleză. Veți avea timp să vă exprimați gândurile în mod corespunzător pentru noile postări pe blog, în loc să vorbiți. De fapt, dupa dorință, oricine poate începe un blog, ceia ce va avea un efect foarte pozitiv asupra englezei scrise, deoarece majoritatea autorilor începători au unele dificultăți în acest domeniu.

Blog pentru îmbunătățirea limbei engleze

Există anumite moduri prin care blogging-ul vă poate îmbunătăți limba engleză scrisă! Blogging-ul vă permite să:

 • Studiați cuvinte noi.
 • Învațați reguli gramaticale și să le aplicați pentru a scrie note noi pe diferite subiecte.
 • Folosiți corect regulile gramaticale și cuvintele de vocabular.
 • Obțineți feedback de la cititori, care vă va permite să lucrați asupra greșelilor dvs.
 • Începeți să folosiți gramatica în mod mai dificil.
 • Găsiți aspecte la care mai trebuie de lucrat.
 • Aflați multe subiecte noi și să scrieți despre ele.

Practice makes perfect

Experiența este cel mai bun profesor al nostru! Cu cât mai mult exersăm în anumite lucruri, cu atât mai bine acestea se vor primi la noi. Nu contează dacă este vorba de jocuri sportive sau de scrierea scrisorilor în limba engleză, dezvoltarea și progresul vor apărea neapărat cu antrenament constant și regulat. Studiul individual și cursurile sunt uneori foarte plictisitoare și nu sunt interesante, ce nu putem spune despre blogging-ul care nu vă va plictisi niciodată.

Beneficiile blogging-ului în engleză

 • Blogging-ul vă ajută să faceți cunoștințe cu oameni noi. La urma urmei, acestea vă vor permite să lăsați recenzii, să discutați și să invitați alte persoane care învață limba engleză să vă viziteze blogul.
 • Va fi posibilă comunicarea pe bloguri, prin internet sau în persoană, cu vorbitori nativi și profesori de engleză.
 • Când aveți cititori, veți avea ocazia să le ceriți ajutor în corectarea greșelilor, ceea ce va permite să treceți la următorul nivel de engleză.

Un blog este un început grozav!

Pe lângă blog, există și alte site-uri care vă permit să vă exersați engleza. De exemplu, videohosting-ul cunoscut ca YouTube, care a reușit să capteze tablete, computere și telefoane din aproape toată lumea și a devenit una dintre cele mai cunoscute rețele sociale de astăzi. Pentru acei care studiază limbi străine, acesta este o adevărată comoară a informațiilor necesare, deoarece ajută perfect să-vă extindă vocabularul și să învețați gramatica alegând orice subiect care vă interesează.

 

Minimum de gramatică – maxim de practică

Pentru a învăța limba perfect și a întreține cu ușurință propriul blog în limba engleză, nu este nevoie să frecventați instituții de învățământ, deoarece datorită școlii «Success Academy», puteți studia online folosind metoda comunicativă de a învăța limba engleză ESL cu cei mai buni lideri eminenți și certificați, cu o experiență vastă și bogată…. Cursuri de engleză din Chișinău vă vor ajuta să obțineți cunoștințe gramaticale pe care le puteți folosi fără teamă în comunicare și nu numai.

Avantajele cursurilor online de engleză Chișinău:

 • Profesori profesioniști și internaționali.
 • Comunicarea cu vorbitori nativi.
 • Tehnica unică ESL cu antrenament regulat de vorbire.
 • Dobândirea de cunoștințe și abilități utile care vă vor fi utile în crearea și întreținerea blogului dvs.
 • Cursuri de engleză online Chișinău.
 • Cursuri de engleză Chișinău botanică pentru toate vârstele.

Dacă vă străduiți să vă îmbunătățiți abilitățile de comunicare în limba engleză și calitatea vieții, să întrețineți blog în mod regulat și să călătoriți – cursuri de engleză online în Chișinău sunt exact ceea ce aveți nevoie!